Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Lehet-e két gépről ugyanazt a...

Lehet-e két gépről ugyanazt a torrentet visszatölteni,ha mindkettőn u.a. a torrentfájl és a letöltött program is megtalálható?

Figyelt kérdés
aug. 13. 15:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Természetesen. (Bár nekem úgy tűnik NCore-ra gondolsz és egy fiókról gondolnád?)
aug. 13. 15:47
 2/5 anonim ***** válasza:
81%

Technikailag lehet, de nem ajánlott.

Ha egy hálózatban van a két kliens, és mindkettő különböző forgalmi statisztikát jelent le a trackernek ugyanarról az IP-ről, az ellentmondásos adatokhoz vezethet. Ha ez triggerel valamilyen jelzőrendszert, azt visszaélésnek vehetik ha visszanézik a naplókat és látják a több gépet. Adott esetben a tracker még egy hálózaton belül is látja, ha több kliens különböző ID alól forgalmazza ugyanazt a tartalmat.

Ha különböző hálózaton van a két kliens, akkor az oldal szabályai korlátozhatnák ennek a használatát, és szintén előfordulhat olyan eset amiért bannolnak.

Nincs értelme ezt csinálni, és előnyhöz sem jutsz vele. Az sem jó módszer, hogy több gépről töltöd le ugyanazt, mert az szükségtelen adatforgalmazással jár (arányszámolós oldalon még azt is rontod vele). 1 gépen letöltöd és arról seedeled, az összes többire más módon eljuttatod a tartalmat, ha ott is kell.

aug. 13. 15:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan lehet csak jól ad ki a másik gépen a letöltött fájl útvonalát.
aug. 13. 16:18
 4/5 A kérdező kommentje:

Igen, az nCore-ra gondolok, mivel most regisztráltam és meg akarom gyorsítani a seedelést.

Habár azt olvastam, h új felhasználóként 5 letöltött torrentig nincs seed-kötelezettségem.

Gondolom ez egy felhasználó rang elérése után ez változni fog. későbbiekben is ez a szabály?

Én az előző profilommal szinte minden esetben sokáig hagytam a visszatöltést. Akkor is ment, ha már nem volt indokolt.

Hogy mi lett az előző profilommal?

Nos a Windows újratelepítése után elfelejtettem a torrentkezelőt is feltenni és nem látogattam meg az oldalt több,mint 80 napig, így letiltottak.

aug. 13. 16:26
 5/5 anonim ***** válasza:
59%
Egyébként akkor bele kéne írni a kérdésbe az NCore-t, nem csak ott létezik torrent...
aug. 13. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!