Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mikor tudok új fiókot csinálni...

Mikor tudok új fiókot csinálni instára, ha az előzőt letiltották?

Figyelt kérdés

Az előző fiókom leitoltták és most nem tudom mikor tudok újat csinálni? Azt olvastam, hogy 180 nap alatt letiltják végleg a fiókom, viszont utánna tudok újat csinálni? Mert most nem engedi és érdekelne, hogy másnak mikor engedte. Semmit nem találok róla az interneten és őtletem sincs, hogy kéne rákeresni.

A válaszokat előre köszönöm!

aug. 12. 20:28
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
másik email címről más névvel, azonnal
aug. 12. 20:39
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Ugyanarról az eszközről soha. Egy másik eszközről ami másik hálózathoz csatlakozik, másik email címmel és névvel tudsz azonnal.
aug. 13. 13:52
 3/6 A kérdező kommentje:
Tényleg vennem kéne egy másik telefont, hogy megint tudjam használni az instát? Biztos nincs egy ilyen lejárati idő?
aug. 13. 20:30
 4/6 anonim ***** válasza:
#3 Instagram miatt hülyesség új mobilt venni, engem ha tiltana, és újat nem tudnék csinálni, akkor átmennék a Tiktokra. ha 1 hét megint letilt akkor megint újat veszel
aug. 13. 23:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Engem 3 éve letiltottak az Instagram-ról, nekem sikerült újat csinálni ugyanazzal a mobilal
aug. 13. 23:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Másik e-mail cím, ha nem megy akkor másik IP-cím is (ha otthon vagy a routert kikapcsolod aztán vissza, ha mobilnettel akkor ahelyett wifin, stb.)
aug. 16. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!