Hogyan lehet online flash játékot beilleszteni a weboldalamba?
A weboldalamon szeretnék egy menüponton belül ilyen játékokat összeválogatni. De fogalmam sincs, hogy a hasonló oldalak honnan szedik a játékokat és hogyan illesztik be a weboldalukba.
Előre is köszönöm a segítséget!
Legegyszerűbb ha a játék forráskódját átmásolod a saját oldaladra. Ezt mondjuk csak az interneten megtalálható játékokkal tudod megcsinálni. Azt hogy egyéb játékot hogyan lehet feltenni, sajnos én sem tudom.
"DIK"
De ha a weboldalad szerkesztője olyan, hogy van rajta olyan gomb, hogy flash beillesztése, akkor még egyszerübb.
"DIK"
Csak az a baj, hogy sok helyen nincs kiírva az a kód.
Egyébként miért írtam a válaszod végére azt, hogy "DIK"? :)
Köszönöm!
Én nem sokat értek ugyan az ilyesmihez, de eddig én csak olyannal próbálkoztam ahol ki volt írva. Mert én úgy kerestem rá, hogy beilleszthető játék, kép, video....stb.
A "DIK" pedig a monogrammom.:-)
Keresgettem, a kis angol tudásommal találtam is párat. :)
Köszönöm!
Szívesen. Nem tudom milyen játékot akarsz beilleszteni, de ezen az oldalon vannak beágyazható játékok. [link] Igaz, gyerekeknek való, én a 4 éves keresztfiamnak készítettem egy olyan oldalt ahová összeválogattam belőle azokat, amelyekkel szeret játszani.
"DIK"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!