Csak engem zavar, hogy a YouTube összes kommentszekciója "2024 valaki" kommentekkel van teli?
Ja, de ettől még nem használhatatlan.
Meg ez főleg zenei videóknál van.
3-as hoz csatlakozva: igen, az endorfin az veszélyes drog .
no joke.
*Ja meg egy kicsit vicces is,aranyos is;jó kedvre az embert,ha más is hallgatja. "Együtt" emlékeznek. (Ez megható), ez meg ilyen virtuális pacsi idegenek között is, hogy "nem felejtettük el ezt a dalt, itt vagyunk veled, bro.:)" :')
Meg ez egy ilyen felmérés,kutatás is az adott videó aktuális népszerűségéről. :)
5-7: Ez egy aranyos elgondolás, és ezt még meg is tudnám érteni, de ha ez lenne az igazság, akkor mindenhol csak egy ilyen komment lenne, és a többi mind ahhoz szólna hozzá. Így nem is lenne vele akkora baj. Viszont ehelyett azt látom, hogy mindenki odabiggyeszti a sajátját, hogy ő lehessen a top komment, vagy az egyik már létezőhöz hozzáírja, hogy "én". Nem vagyok boomer a szó egyik értelmében sem, de számomra elkeserítő, hogy ezt közösségi élménynek kell már nevezni.
Én azt is megértem, hogy kellenek a lájkok, mert az pozitív megerősítés, meg dopamin. Ezt magamon is érzem, ha egy olyan kommentemre gyűlnek a lájkok, ahol valami értelmeset mondtam, véleményt fejtettem ki, vagy nyílt kérdést tettem fel, akkor valóban jól tud esni, hogy sokan osztják a véleményemet, de ez az évszámozás csak szemét, amit mellettem még sok másik ember is leírt ugyanabban a kommentszekcióban. Nem az én érdemem, hogy 2024 van, és ezt be tudtam írni egy szövegmezőbe, tehát hogyan is nyújt ez elégedettségérzést bárkinek? Ez az, amit nem értek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!