Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ip címet mi alapján nézik? El...

Ip címet mi alapján nézik? El lehet rejteni vagy változtatni?

Figyelt kérdés

Problémám az, hogy regisztrálva vagyok oldalakon, ahol dolgozom.

Ha egy céghez regisztrálok, akkor nem dolgozhatok máshol, különben nem fizetik ki a munkám, és visszamenőleg is büntethetnek, ami milliós összeg.

Viszont idő alatt tudom teljesíteni a feladatokat, mert kiadom másnak, de az én nevem alatt futna. Regisztrálni fogok a nevemmel, adataimmal, számlaszámom, stb. Majd kapom a megbízásokat.

Viszont a tiltás ellenére szeretnék 2 másik konkurens cégnek is dolgozni.

Beregisztráltam mindhárom helyre, 3 eszközről, az egyik wifin megy, a másik kettő sim kártyás feltöltős nettel.

Nem gondolnám, hogy a 3 cég kiadhatja az adataim, így nem tudják meg egymástól, hogy mindenhol dolgozom, de nagyon hivatalos a leírásuk, nagyon el akarják hitetni, hogyha látják, hogy egy ip-ről vagy névről egyszerre dolgozom több helyen, akkor nem fizetnek ki.

Meg lehet ezt valahogy kerülni?

Mégis milyen programok tudják ezt lekövetni? Több tízezer ember regisztrál évente, minden nap dolgoznak az emberek, kedvük szerint online.

aug. 5. 19:45
 1/5 anonim ***** válasza:
VPN
aug. 5. 19:57
 2/5 A kérdező kommentje:

Vpn-t lehet országon belül is állítani?

Mert muszáj, hogy Magyarországi IP-t lássanak, és gyakran kellene ugyan azt.

aug. 5. 20:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha jól értem és jól sejtem a leírásodat akkor az álatalad használt 3 eszköz 3 különböző ip címet oszt ki neked tehát nem 1 címről dolgozol.

És az IP címedből a valódi személyedet csak hatósági végzés esetén adja ki a munkáltatódnak a net szolgáltatód.

És ez is illegál hogy a cégek kiadják egymásnak az adataidat.

Esetleg még valami csúcs hacker tudná kinyomozni a valódi kilétedet.

aug. 5. 20:14
 4/5 A kérdező kommentje:

Megpróbálkozom vele, 2 hónap és kiderül, letiltanak-e vagy sem. A regisztráció egy helyen történt, de más eszközről, más nettel.

A munka is ugyan így fog történni, de team vieweren kezelik majd mások messziről.

Az egyik cég cseh, a másik izrael, a harmadik dubai, és van még usa és uk lehetőségem. Tudjàk egymásról, hogy konkurensek, mindenki ismer mindenkit, de nem gondolnám, hogy személy szerint mindenkit van kapacitás lekövetni, ha csak nincs valami központi csúcs szuper szerver és azon futó program, ami keresi a hasonló adatokat.

aug. 5. 20:21
 5/5 anonim ***** válasza:

"Ip címet mi alapján nézik? "

Így ez a kérdés értelmetlen. Az IP cím része az ip csomagoknak, tehát megjelenik mindenhol ahová bejelentkezel.

A VPN azért kényes téma, mert ezek a cégek nem hülyék.

Pl. a gyakori sem szereti, és elvileg banolhatnak.

A jó hír, amit írtak is, hogy a cégek egymás közt nem cserélhetik, hacsak egyik nem leányvállalata a másiknak.

aug. 5. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!