Csak engem bosszant, hogy amikor internetezem, az időm jelentős része arra megy el, hogy elfogadom az elfogadás elfogadásának az elfogadását?
Én már törtem össze emiatt billentyűzetet.... :D
Rohadtul elegem van az elfogadásból, kukikból!!
Mert persze mindig akkor jönnek fel az ablakok amikor rohadtul kéne valami infó, gyorsan gyorsan...
De legalább minden ablak ugyanolyan lenne, ugyanoda kellene kattintani. De nem... mindegyik weboldalon máshol van, alul, felül, jobbra, balra, egyiknél a zöld az elfogadás, másiknál a piros(!!!!!??) harmadiknál a kék, a fekete, a világospinkrózsaszíntürkizfa..om!
Egy informatikussal láttam egy riportot nemrég és ő is ki volt ezen akadva. Már réges régen egységesíteni kellett volna ezeket a rendszereket, felületeket hogy az embernek nem menjen el ideje arra hogy mindegyiknél végigkeresi hogy mire kell kattintani. Ha legalább ugyanolan felület lenne akkor sokkal gyorsabb és könnyebb lenne rákattintani.
"az elfogadást eltárolják az oldalak, így csak az első látogatáskor kell elvégezni"
Nagyon sok olyan van ahol nem tárolja el rendesen. Nem szoktam törölgetni a kukikákat meg a cachet és mégis vannak olyan oldalak amelyik napi/heti szinten feldobják. Illetve ha valami frissítittek amiatt újra el kell fogadni. Csak a gyakori vagy 5x dobta fel az ablakot az elmúlt 2-3 hétben.
"gond van az internetezési szokásaiddal!"
Honnan tudod milyen szokásai(n)k vannak? Ha az embernek rengeteg infó kell innen-onnan, mert kutat valami után akkor bizony rohadtul idegesítő tud ez lenni!
Ha valaki minden nap bambán végignézi az origot meg a facebookot és nem is tudja hogy más is van az interneten, na annál van gond a netezési szokásokkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!