Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mikor vált tömegessé a faceboo...

Mikor vált tömegessé a facebook használata nálunk?

Figyelt kérdés
Melyik évben? Másik kérdés melyik évben jelent meg nálunk?

#Facebook #facebook megjelenés #facebook használat
aug. 4. 18:41
 1/4 Távvezérlésű nyakkendő kötőgép ***** válasza:
100%
2004-2005 körül vált népszerűvé az iWiW, s 2009-ig kb. az volt az uralkodó közösségi portál. 2009-2010 körül robbant be a Facebook magyarosított felülete, s 2012-re gyakorlatilag már senki nem használt iWiW-et vagy bármi mást.
aug. 4. 19:01
 2/4 47. ***** válasza:
52%
Azt még hozzátenném, hogy berobbanása a Farmwille játéknak köszönhető. Nem voltál ember abban az időben, ha nem volt farmod.
aug. 4. 19:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én 2010 ben regisztráltam haverok hatására. Előtte Iwiw, MyVip volt. chatelésre a Live messenger ismertebb nevén MSN. Aztán ahogy kezdtek elterjedni az okostelefonok, úgy a facebook is és ez többnyire legalább is nálunk 2010-2011 körül kezdett el. Legtöbb régi "buta" de internet képes telefonra is kiadták az appot, de sokan a webes felületet használták. Én 2013 ba vettem meg az első okos telefonomat és akkor kezdtem el jobban a telefonon is ezt nyomni.

Nálunk haveri körbe divat volt facebookon különféle teszteket kitölteni és az eredményt megosztani. Az összes egy ökörség volt, de poénnak jó volt.

aug. 4. 19:16
 4/4 anonim ***** válasza:

2010-12 között volt a "nullás" facebook, amit rengeteg mobilszolgáltató "ingyen adott".

Azaz akkor is tudtad használni, ha nem volt pénz a kártyádon.

Volt a Domino napinet, de a facebook akkor is működött, ha az egyenlegből nem tudta levonni a napinet árát

aug. 5. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!