Milyen megoldás van arra, ha szeretnék képeket feltölteni valahova...?
Figyelt kérdés
de rendszerint megbánom, hogy kitörlöm őket (tehát kettős érzésem van efelől), de mégis úgy szeretném csinálni, hogy ne tudjam kitörölni.
Tehát milyen oldal létezik olyan célra, hogy feltöltök oda képeket (nyilvánosan) és soha többé nem lépek be, de mégis elérhetőek maradnak a képek.
aug. 4. 09:28
1/5 anonim válasza:
Én a legegyszerűbb, ingyenes megoldást használom. INSTAGRAM. Csináltam egy oldalt, és priváttá tettem, így csak én látom.
2/5 Nyam2007 válasza:
felhőtárhelyek, mega .nz vagy terabox és sok ilyen weboldal van még
3/5 anonim válasza:
DVD+R lemezről nem fogod tudni törölni. Használd azt.
4/5 A kérdező kommentje:
De a lemezt ki lehet dobni, tehát ugyanott tartok, ha egyszer ismét megbánnám.
A felhőtárhelyekbe is csak akkor láthatod privátban, ha belépsz (meg Instagramot is). De, ha belépsz, akkor megintcsak ott van a lehetőség vagy a törlésre vagy magának a fióknak a megszüntetésére.
Olyan megoldást szeretnék, amihez semmiképpen sem tudok a későbbiekben hozzáférni és mégis elérhető lesz.
aug. 4. 12:01
5/5 anonim válasza:
Létrehozol egy facebook oldalt, feltöltöd a képeket, jelszót változtatsz, elfelejted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!