Ilyen esetben átvegyem a megrendelt csomagot vagy inkább ne, Aqua webáruház?
Egy controllert rendeltem csomagautomatába és az email értesítőbe nem az aqua webáruház szerepel mint feladó hanem a Dot-Compker Kft ami értékelések szerint minden csak nem megbízható.
Ilyen esetében mit tegyek, ne vegyem inkább át a csomagot? Mert az aqua webáruházzal eddig nem volt gondom de most hogy valami külsős cégtől szereztek be egy controllert és azt küldik nekem, furcsa picit mivel, sehol nem volt ez feltüntetve a termékleírásba.
Pedig ezek ők:
"Cégnév: AQUA Optima Kft. és Dot-Compker Kft."
Másrészt 14 napos elállási jogod ugyanúgy megvan, ha valami nem tetszik.
Szia!
Az eddigi tapasztalataim alapján az Aqua teljesen megbízható. Már vettem tőlük 2 fülhallgatót, powerbankot, egy tucatnyi pendrive-ot, és ssd-t is. Minden hibátlanul működik, és rohadt gyorsan kiküldik a cuccokat. Egyik nap megrendeltem, másik nap már hívott is a futár, hogy majd jön. Meg tokot is vettem tőlük a telefonomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!