Hogyan tudom számítógépen eltekerni a képet TikTok-on, hogy be tudjak lépni a weboldalukra?
Figyelt kérdés
Megfognám a képet egérrel, de nem tudom forgatni, s csak így tudok belépni a TikTok-ra. Nagyon szépen köszönöm :) .júl. 23. 22:11
2/8 A kérdező kommentje:
Amit kér minden belépéskor :) .
júl. 25. 18:26
3/8 anonim válasza:
Az ellenőrzést, hogy robot vagy-e? Vagy mit?
4/8 A kérdező kommentje:
Igen, s nem tudom elfordítani azt a képet számítógépen. Rengeteg ember van, aki gépen is nézi a tiktokot, nem csak netes mobilon.
júl. 26. 06:00
5/8 anonim válasza:
Nem tudom, ilyen "elfordítóssal" még nem találkoztam. Olyan van még esetleg a kijelölésesen és beírásoson kívül, hogy egy darab kirakóst a helyére kell húzni. De úgy érted, hogy nem tudod elfordítani, hogy meg sem tudod csinálni? Asszem, akkor van másik lehetőség is az ellenőrzésre, mert csak úgy átlépni rajtunk vagy ki x-elni semmiképp sem lehet, ez a lényege.
6/8 A kérdező kommentje:
Van egy fénykép, a "Sign in"-nél mutatja ezt, nem a "Sign up"-nál:
Hogyan tudom számítőgépen egérrel vagy egyéb módon elfordítani a fényképet?
júl. 27. 15:47
8/8 anonim válasza:
6. Miközben elfordítod a kör vagy a külső vagy a belső felét (nem tudom, melyiket lehet), végig nyomva tartod az egeret. Jobbat nem tudok. 😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!