Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Webáruház, ahol ki tudom...

Webáruház, ahol ki tudom választani a kiszállítás napját?

Figyelt kérdés

Keresnék olyan webshopokat, ahol meg tudom adni, hogy melyik napon szállítsák ki a rendelést (és lehetőleg tartják is azt). Mindegy, mit árul, de a legjobb lenne ha minél többféle dolgot.

Tudom, hülyén hangzik, de csak azért kell rendelnem, hogy azon az egy adott napon fixen jöjjön hozzám futár. :D

júl. 22. 14:52
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja, és fontos, hogy gls szállítson :D
júl. 22. 14:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Automatikusan ilyen szolgáltatása nem biztos, hogy sok áruháznak van (ha egyáltalán), de 2 dolgot meg tudsz csinálni:

- egyik: megnézed hogy raktáron van-e a termék, és egyezteted az ÁSZF szállításra vonatkozó infóját. Ha azt írják, hogy raktáron lévő terméket X óráig megrendelve garantálják a másnapi kiszállítást, akkor úgy időzíted a rendelést. Máskülönben jellemzően rendelés utáni második nap kapod meg, ezt is tudod időzíteni.

- másik: rendelési infóknál leírod, esetleg külön egyezteted a bolttal, hogy úgy adják fel neked, hogy X napra érkezzen meg. Ennyi rugalmassága azért szokott lenni a boltoknak, hogy összekészítik a csomagot, de nem aznap adják át a futárnak.

A probléma a kívánságoddal inkább az, hogy a bolt nincs ráhatással a futárszolgálat terheltségére és kapacitására. Hiába adja át más időpontban vagy időben, ha a futárnál nem fér be, vagy nem ér oda aznap a kocsiba a küldemény, amikor szeretnéd.

Egy még biztosabb lépés: a GLS szokott küldeni a csomag felvétele után egy egyeztető üzenetet, ahol meg tudod még változtatni a szállítási feltételeket, pl. más címet adsz meg - szerintem itt dátumot is lehet választani, tehát közvetlenül nekik jelzed a kívánt szállítási napot.

júl. 22. 15:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Amikor a gls küld e-mailt, hogy mikor tervezik kiszállítani, ott tudsz módosítani későbbi napra.
júl. 22. 15:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!