Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért szívat az Instagram...

Miért szívat az Instagram azzal, hogy "Automatizált viselkedés érzékelhető a fiókodnál"?

Figyelt kérdés
Szinte semmit nem csinálok és már a jelszót is megváltoztattam de még mindig nyomja...
júl. 15. 08:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem használsz rövid időn belül túl sokszor egyes funkciókat? Azt szokta automatizáltnak venni, pl. végigkedveled valaki posztjait egymás után. Vagy nagyon sok kommentet írsz be rövid időn belül, sok követési kérelmet indítasz.
júl. 15. 08:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem akkor csinálja ezt, amikor meg akarok nézni egy történetet. Rányomok a történetre, kinyomja, hogy "Automatizált viselkedés érzékelhető a fiókodnál", rányomok az elvetés gombra és folytatom, amit csináltam. Érdekes, én nem gondolom ezt automatizált viselkedésnek, de valamiért annak érzékeli.
júl. 15. 13:05
 3/5 A kérdező kommentje:

Én már jóformán semmit nem csinálok és kiírja

Nem lájkolok végig mindent, nem kommentelek össze mindent.

júl. 15. 15:29
 4/5 anonim válasza:

Megoldódott? Abbamaradt?

Nálam a napokban kezdte .. nagyon idegesítő. Nem csinálok semmi extrát, ugyan úgy használom mint előtte már kétszer változtattam jelszót beallítottam a telefonszámom. Nem akarom h kitiltson, ott tartom a kapcsolatot az ismerőseimmel, full gáz ez a Meta...

okt. 28. 09:51
 5/5 A kérdező kommentje:

Mióta nem csinálok semmit azóta megszűnt

Előtte sem volt túl sok lájkolás csak ami tetszett, de úgy látszik ez már bűn

okt. 30. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!