Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Megérkezett a csomagom a z...

Hosszúhajú kérdése:

Megérkezett a csomagom a z box packettába. sosem használtam, hol a rekesz nyitása gomb?

Figyelt kérdés
megnézem egy videót hogyan kell felvenni. letöltöttem a telómra a packettát, bekapcsoltam Bluetooth és helymeghatározást. megnyitottam a packetta alkalmazást, most kéne rákattintani a rekesz nyitása gombra: azért nem jelenik meg a rekesz nyitása piros felirat mert nem vagyok az adott helyen? azt hittem maga a felirat itthon ülve is megjelenik, csak épp jön majd egy kiírás, hogy nem stimmelnek a koordináták és így nem lehet majd megnyitni. de maga a rekesz nyitása felirat se jelent meg. ennek így kell működnie? ha odaérek az adott koordinátákhoz, akkor azt a telóm automatikusan észleli majd és megjelenik a felirat magától? nem, most nem megyek oda, hajnali fél 4 van. csak tudni szeretném parázzak e hogy nincs ilyen feliratom vagy majd ott lesz ha beméri a telóm, ha megegyeznek a koordinátáim a csomaggal?

júl. 6. 03:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
ne parázzál
júl. 6. 07:27
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Bluetoothal összekapcsolódik a telefon az automatával, ha ez megtörtént akkor jelenik meg a gomb.
júl. 6. 08:47
 3/13 anonim ***** válasza:
80%
és akkor mennyire paráztál volna ha hajnal 3kor nyomkodtad volna a gombot, az app meg kiírta volna, hogy "rekesz kinyitva" a 8 km-re lévő autómatában...?
júl. 6. 08:58
 4/13 anonim ***** válasza:

Odamész az automatához.

Bekapcsolod a BT-t a telefonon.

Elindítod az alkalmazást.

A telefon összekapcsolódik az automatával, és megjelenik az ajtónyitás lehetőség.

Amúgy az automatára magyarul fel van írva, hogy mit kell csinálni.

júl. 6. 09:14
 5/13 A kérdező kommentje:
Értem akkor magától meg fog jelenni a gomb. Akkor nem parázom. :)
júl. 6. 12:02
 6/13 anonim ***** válasza:
A bluetooth hatótávolsága max kb 10 méter. Úgyhogy ott kell lenned az automata mellett, csak úgy működik.
júl. 6. 14:49
 7/13 A kérdező kommentje:
Itt állok az automata előtt de nincs rekesz nyitása felirat nem tudom kinyitni
júl. 6. 23:09
 8/13 A kérdező kommentje:
hazaértem. Bluetooth helyhatározó net packetta - mind be volt kapcsolva. alkalmazás megnyitva. felirat sehol. 1 méterre álltam tőle. mit rontok el? segítsetek, mert bent marad a csomagom és cseszhetem a pénzemmel együtt.
júl. 6. 23:58
 9/13 anonim ***** válasza:

"A Z-BOX kinyitásához a telefon megfelelő beállítása és az utánvét kifizetése szükséges.

Próbáljon meg végigmenni ezeken a lépéseken:

1. Telepítse a Packeta alkalmazás legfrissebb verzióját - a Z-BOX-on található QR-kód segítségével is letölthető.

2. Kapcsolja be a Bluetooth-t mobileszközén.

3. Engedélyezze a helymeghatározást a Packeta mobilalkalmazása számára. Hogyan engedélyezheti a hozzáférést?

- Nyissa meg a telefon beállításait,

- kattintson az alkalmazásokra → telepítve → Packeta mobilalkalmazás,

- kattintson a lokációra/helymeghatározásra→ válassza az engedélyezés (mindig/alkalmazáskor) lehetőséget,

- erősítse meg, hogy visszatérjen az alkalmazáshoz és újraindítsa azt.

Alternatívaként közvetlenül a Packeta alkalmazásunkban a kezdőlapon a Helymeghatározás engedélyezése gombra is kattinthat.

4. Engedélyezze a GPS-t (a helymeghatározás engedélyezése nélkül nem tudja átvenni a csomagot).

5. Ha a csomag utánvétes kézbesítését választotta, akkor a csomagátvételhez, ezt az összeget először a Packeta mobilalkalmazáson keresztül, az online fizetési felületen keresztül kell rendeznie.

6. Kapcsolja be a mobil adatforgalmat. Ha nincs mobilinternete, a csomagadatok előzetesen letölthetőek a Wi-Fi-n keresztül is.

7. Amikor csomagot vesz át a Z-BOX-ból, legfeljebb 2 méter távolságra helyezkedjen el.

8. Az alkalmazásban a csomag címzettjeként kell regisztrálni és bejelentkezni (a csomagon feltüntetett címzett). A Z-BOX kinyitására/csomag átvételére más felhasználó alkalmazásából nincs lehetőség (kivétel: csomagátvétel átruházása) - a csomag a megrendeléskor leadott telefonszámhoz kapcsolt."

Ügyfélszolgálat: +36 1 400 8806

júl. 7. 00:11
 10/13 A kérdező kommentje:
uramisten. qr kód és utánvét? én a temutól rendelétem, ahol ingyenes a szállítás. nem is írtrak sehol fizetést. - sose kellett futárnak. qr kódot sehol nem említ. VISZONT! feltűnt valami, léccci segítsetek hogy ez lehet e a probléma?????? azt írta az sms megérkezett a csomagPONTRA. HUNYADI JÁNOS 19. nyitva 0-24. de! mikor múltkor valamit visszaküldtem akkor SZINTÉN HUNYADI 19. csomagPONTON ADTAM FEL. én meg most csomag AUTOMATÁNÁL álltam. magyarul kiírta hogy csomagpontra érkezett, de kiírta mellé az AUTOMATA nyitvatartását. és mindkettől hunyadi 19.a másik hunyadi 19. lesz az, ami a csomagpont és véletlenül az automata nyitva tartását írták mellé - ezért gondoltam hogy az...???
júl. 7. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!