A modemet magamtól átvihetem másik helyiségbe?
Figyelt kérdés
A házban máshova szeretném rakni a modemet. A vezeték elég hosszú, a padláson fut végig, és át tudom vinni a modemet másik helyiségbe a házban, úgyhogy magamtól is meg tudom oldani. Igazából az érdekelne, hogy csinálhatok-e ilyet. Vagy a szolgáltatónak van beleszólása? Neki kell csinálnia?júl. 5. 10:33
3/8 A kérdező kommentje:
Tehát csak áthúzom a vezetéket, rákötöm a modemet, aztán hadd szóljon? A szolgáltatónak mindegy? Köszönöm a válaszokat!
júl. 5. 10:54
4/8 anonim válasza:
Szerinted honnan a fenéből tudná a szolgáltató, hogy fizikailag hol van az a vacak?
5/8 anonim válasza:
Eleve te mondod meg hogy hova rakják :D
Mondjuk nem örülnek ha 37292 falon kell áthúzniuk.
6/8 A kérdező kommentje:
Oké, értem. Köszönöm!
júl. 5. 11:03
7/8 anonim válasza:
Csak annyi a lényeg, hogy azon a telken legyen, ahová az előfizetés szól. Azon belül akárhová viheted.
8/8 SIDLER22 válasza:
Annyit még hozzá tennék én is, hogyha optika akkor nagyon vigyázzál vele. Ha megtöröd az elég kellemetlen lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!