Jófogás.hu oldalon hol tudom megnézni,hogy elfogadta e a rendelésemet a tulajdonos?
Figyelt kérdés
Illetve ,hogy nyomon tudom e azt követni,hogy már feladta e a rendelésemetjúl. 4. 15:45
1/7 A kérdező kommentje:
Már MEGTALÁLTAM szerencsére.Le kellet töltenem az alkalmazásukat és ott már van ilyenre lehetőség
júl. 4. 16:09
2/7 anonim válasza:
Nem e-mail váltásokkal beszéltétek meg az adatokat?
Nyomon követni sehogy, max. ráírsz, hogy feladta-e már...
3/7 anonim válasza:
"alkalmazásukat" homályosíts fel, mi az légy szíves.
4/7 A kérdező kommentje:
MÁSODIK:Találtam a play áruházban egy jófogás nevű alkalmazást és ott már van olyan lehetőség hogy megnézd vásárlóként a rendeléseidet
júl. 4. 16:14
6/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat hogy nem tudtam most 3 percig válaszolni,nem engedte a gép azt irta 3 percenként 1 üzenetet tudok csak írni!
ELSŐ:nem beszéltünk emailba csak megnyomtam a rendelés gombot a chomebe a jófogáson,és beirtam a szállitási és egyéb adataimat.Most meg már nem engedi a jófogás hogy beszéljek az tulajdonossal
júl. 4. 16:20
7/7 A kérdező kommentje:
Azt irja ki: emailos megerősítésre vár
júl. 4. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!