Instagramon nektek is eltűnt a kvíz (kérdéssor) matrica?
Figyelt kérdés
Tanár vagyok és van egy oldalam, ahol a tantárggyal kapcsolatosan szoktam kvízeket kirakni, de körülbelül 1 hete nem érhető el a történeteknél a kvíz matrica (a reelseknél igen, de úgy nem igazán jó). A privát oldalamon sem tudok ilyen matricát használni.
Van olyan, aki ezzel a problémával szembesült? Van erre megoldás? Jelenleg szavazással rakom ki a kérdéseket és utána megírom a választ, de azért ez nem az igazi... Esetleg van olyan, akinél a sztoriknál továbbra is elérhető a kérdéssor?
2024. júl. 2. 21:41
1/1 anonim válasza:
Same. Nekem sincs. Ahogy néztem külföldi fórumokat, volt régebben, hogy eltűnt majd visszajött... Nekem sincs egy ideje. Nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!