1 hónapja feltörték a facebook fiókomat vietnámból és azonnal tiltották a profilom, mert egy olyan instagram accountot kapcsoltak hozzá, ami sérti az irányelveket. Mi a teendő? Bővebben lent.
Megpróbáltam már sok mindent, ezt adja ki ma:
"We've suspended your account
Your Facebook account was suspended because your Instagram account dangdanthanh6066jjt doesn't follow our rules.
You have 151 days left to appeal. Log in to your linked Instagram account to appeal our decision.
You may have the right to challenge our decision in your country's courts, or refer our decision to a certified dispute settlement body."
Hiába küldtem fellebezést instáról, vagy facebook help centerből, semmi eddig... YouTube videókat is néztem, hogy hogyan kell, és milyen lépésekben írni nekik. Van egy olyan opció is, ennél a résznél, amikor be akarok jelentkezni, hogy töltsem le az információimat. Letöltöttem és gyakorlatilag megvan az egész facebook élettörténetem, de feltölteni ezt nem tudom egy új profilba, mert arra nincs lehetőség, hogy átkonvertáljam az adataim.
Valakivel történt hasonló?
Bármilyen tanácsot meghallgatok.
ez ennyi ha nem vagy fizetős
máskor jobban vigyázz az adataidra és tartsd be az ide vonatkozó szabályokat
Nem feltörték, hanem ellopták.
Sajnos annak a fióknak már búcsút inthetsz, regisztrálj egy másikat, és arra már vigyázz jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!