Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ez a Facebookon most felfügges...

Ez a Facebookon most felfüggesztés, vagy mi?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm akit tegnap délután óta nem érek el.

Ha gépről belépek ott ha írnék neki akkor Facebook-felhasználót ír a neve helyett, nincs képe se, nem lehet írni, azt írja a rendszer hogy ez a személy Messengeren nem érhető el. Ez a felfüggesztett profilnál van így, ezt már megtanultam.

Viszont, ha mobilról Messengeren nézem, ott látszik a képe meg lehetne is neki írni, viszont az üzenet nem megy át, egy sárga hátterű pipával hibaüzenetet ír. Az elérhető állapot se látszik nála, pedig eddig szokott. Ha más profiljáról rákeresek Messengeren, akkor sem adja ki hogy lehetne neki írni.

Mi lehet ez? Felfüggesztett fiók+Messenger, csak a Messengeren valamiért még mutat nála képet meg nevet?

jún. 24. 06:54
 1/2 A kérdező kommentje:

Végképp nem tudom mi lehet, végigpróbáltam egy másik profilról, ha csak a FBt függesztem fel, akkor a profilképet ugyan úgy mutatja Messengernél meg a nevet is, lehet is írni üzenetet. Itt viszont nem tudok neki írni mert a hibaüzenet jön, hogy az üzenetet "Nem lehet elküldeni". De ha meg FB profil felfüggesztés + részemre Messenger tiltás lenne, akkor nem is tudnék írni neki, most próbáltam azt is.

Viszont ha a Messengert is felfüggesztem, akkor azt írja hogy ő nem érhető el a Messenger alkalmazásban, és a Messengeren is csak annyi lesz kép nélkül, hogy Facebook-felhasználó.

Lehet hogy pl ha órák óta tart ez, akkor valahogy visszakerül a kép meg a név Messengeren, hiába van felfüggesztve?

jún. 24. 07:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem egészen értem, de a mobil appok (is) tárolnak gyorsítótárazott adatokat és előfordulhat, hogy nem az aktuális állapotot mutatják, azaz a kép még ott lehet, de már igazából nem lehetne.
jún. 24. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!