Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az utóbbi 3 hétben kb.80...

Az utóbbi 3 hétben kb.80 férfi bejelölt facebookon, ismerkedni szeretnének. Nem léptem be társkereső oldalra, nem irtam ki, hogy egyedülálló vagyok. Ennek mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

2024. jún. 21. 13:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy feldobott téged a facebook a "kit ismerhetek" listájukra.

Nincsen velük legalább egy közös ismerősöd?

Ha nincs, akkor passz.

2024. jún. 21. 13:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha küldtél bárkinek intim tartalmú anyagot, akkor kirakhatta valami gyűjtőoldalra, és onnan jönnek. Másrészt attól, hogy te nem csináltál ilyen profilokat amiben ismerkedni akarsz, más a nevedben ezt még megtehette.
2024. jún. 21. 13:49
 3/4 A kérdező kommentje:
Van akivel van közös ismerősöm, de sokakkal nincs. Intim tartalmú képeket nem küldtem senkinek. Köszönöm a válaszokat.
2024. jún. 21. 13:54
 4/4 anonim ***** válasza:
A legfőbb ok, h pcid van. Komolyabban: állítsd be, hogy ne tudjon neked bárki írni, csak mondjuk az ismerőseid ismerősei. És csak ők tudjanak jelölni. Idegen ne lásson semmit a profilodból, az ismerőseidet az ismerőseid se lássák. És hogy miért? Ha szép vagy, azért jelölgetnek, ha nem, akkor meg külföldiek azért, mert nekik tetszel vagy vízumot akarnak és ingyen feleséget. Lehet amúgy, hogy valami robot rád talált és mindenkinek kiajánlgat. Jelentsd és tiltsd mindegyiket, akkor jár mindenki a legjobban.
2024. jún. 23. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!