Hogyan kell offline használni a google fordítót?
Letöltöttem nyelveket.
Mégsem engedi, hogy használjam offline.
Azt írják, hogy be kell kapcsolni a beállításokban az offline fordítást.
Nekem nincsen ilyen opció a beállításokban, sem semmilyen almenüben.
A legújabb verziót töltöttem le az androidos app-ból.
Ha nincsen internet, nem fordít, annak ellenére, hogy le van töltve több nyelvi csomag.
Mit csinálok rosszul?
#1 köszönjük nyilván való kapitány.. Pont ez volt a kérdés hogy letöltötte de mégsem megy..
Kérdező, lépj be a beállításokba azon belül alkalmazások kezelése. Ott keresd meg a google translate appot. A kényszerített leállításra nyomj rá (ha van) aztán a cache törlésre és az alkalmazás adatainak törlésére. Indítsd el újra a fordítot. Töltsd le újra a nyelvi fájlokat és ez után működnie kellene, nekem ez megoldotta. Persze lehet neked más okozza a problémát. Remélem sikerül :)
Ezeket a dolgokat megcsináltam.
Eleve nem enged beírni semmit!
Kiírja, hogy nincsen internet.
Nem lehet offline használni.
A program beállításaiban meg nincsen offline opció
A Google Fordító app megnyitása után a beállítások panelt kell előhívni, majd jöhet az [Offline fordítás] menüpont. A megjelenő kijelzőn már csak ki kell keresni az offline fordításhoz használni kívánt nyelveket.
A listából bármelyik letölthető, de természetesen meg kell várni, míg a folyamat végbemegy. Ha minden kész, akkor ezután offline is használható az adott nyelvek fordítására az app. A funkció Android és iOS rendszereken is adott, a nyelvi csomagok később pedig bármikor törölhetőek. A letöltött csomag a beszéd, az írott szöveg és a lefotózott szöveg fordításában is segít.
"Azt írják, hogy be kell kapcsolni a beállításokban az offline fordítást." Erre írtam, #1-esként , amit írtam, mivel nincs külön offline mód.
A #2-eséhez hasonló megoldást találtam, bár nálam nem működik, és/mert talán nekem nem ilyenek a beállítások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!