Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit csinaljak, hogy a telón...

Mit csinaljak, hogy a telón ne a kimenő üzenetekhez rakja a Gmail az elküldésre szánt üzenetek?

Figyelt kérdés

Van valami specko megoldás erre vagy miert csinálja ezt a Gmail, hogy telefo on meg nagyritkan leptopon megírom elküldenék egy üzenetett es ahelyett, hogy elküldené a kimenő mappaba rakja az üzit.

Mar újraindítottam a telót, frissítés telon de ugyanugy semmi

Telon pedig nem lehet kilépni gmailből.

#e-mail #hiba #üzenet #Gmail #Kimenő mappa
2024. jún. 18. 10:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Addig marad piszkozat, ameddig nem küldöd el.
2024. jún. 18. 14:26
 2/5 A kérdező kommentje:

Ez nem piszkozat ez két különböző mappa.

Létezik olyan is, hogy kimenő.

Probáltam onnan is továbbitani de nem vált be.

2024. jún. 19. 22:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Kimenőben is azért van, mert pl. ütemezted a küldést, arra az időpontra vár. Ha nem ütemezted, kb. 10 másodpercig (amennyit beállítottál) visszavonhatod, utána rögtön elküldi, ha van internet.
2024. jún. 20. 08:08
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem állította be ilyesmit, altalában röktön elküldni mikor rányomok az elküldés gombra.

Hol tudom kikapcsolni ezt a varakoztatást?

Mert semmilyen màs kehetőseg nincs csak tovabbítás..

2024. jún. 21. 08:53
 5/5 anonim ***** válasza:

"Az üzenet elküldésének visszavonására rendelkezésre álló idő megadása

Nyissa meg a Gmailt a számítógépről.

A jobb felső sarokban kattintson a Beállítások Beállítások majd Az összes beállítás megtekintése lehetőségre.

A „Küldés visszavonása” felirat mellett válassza ki a küldés visszavonására rendelkezésre álló időt: ez lehet 5, 10, 20 vagy 30 másodperc.

Az oldal alján kattintson a Változtatások mentése gombra."

2024. jún. 21. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!