Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Böngésző: "Az Ön kapcsolata...

Böngésző: "Az Ön kapcsolata nem privát"...?

Figyelt kérdés
Elég sok weboldalnál, amiről tudom (vagy inkább sejtem, hogy nem kártékonyak) ez az üzenet ugrik fel. [link] Mit lehet ellenete tenni?

2024. jún. 17. 19:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Semmit...
2024. jún. 17. 19:30
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Valaki próbál téged feltörni
2024. jún. 17. 19:43
 3/11 anonim ***** válasza:
Te nem tehetsz semmit. Ez annyit jelent, hogy az oldalnak nincs tanúsítványa. Ezt az oldal üzemelteltetőjének kell megoldania.
2024. jún. 17. 22:39
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem friss az oprendszered v böngésződ. Frissítsd őket.
2024. jún. 17. 22:48
 5/11 anonim ***** válasza:

"Te nem tehetsz semmit. Ez annyit jelent, hogy az oldalnak nincs tanúsítványa."

A gyakorikerdesek.hu-nak? Annak van:

[link]

szimpla LetsEncrypt-tanúsítvány, még májusban lett frissítve, augusztusig érvényes.

A kérdező "Elég sok weboldalnál, amiről tudom (vagy inkább sejtem, hogy nem kártékonyak) ez az üzenet ugrik fel"-kiírása alapján inkább lokális problémára gyanakodnék.

Kérdező: esetleg próbáld meg a gyorsítótárat törölni:

[link]

illetve: milyen verziójú operációs rendszert, böngészőt használsz? Ha régi, lehetőleg frissítsd! Van valamilyen Internet-védelmi szoftver/reklámblokkoló feltelepítve - esetleg az is bezavarhat.

2024. jún. 17. 22:59
 6/11 anonim ***** válasza:

A fekete háromszögre rá kellett volna kattintani és megnézni ma az ami lejárt..

Illetve: Android verziója? Böngésző verziója?

2024. jún. 17. 23:41
 7/11 anonim ***** válasza:
Lehet csak szimplán el van állítva a dátum a telefonodon.
2024. jún. 18. 15:44
 8/11 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést a feleséged kapcsán tették fel? :-P
2024. jún. 18. 17:06
 9/11 A kérdező kommentje:

Bocsánatot kérek, hogy nem reagáltam még, már 1 hete részben megírtam a választ, de az élet gondjai keményen nehezednek rám és emiatt nem tudtam válaszolni, valamint közben részben el is felejtkeztem róla.

Köszönöm szépen a válaszokat!

Régi verziójú Chrome-ot használtam, amit most frissítettem (most 106.0.5249.126-os verzió van fent). Nem hozott eredményt a frissítés, de most nem fekete a felkiáltójel, hanem piros. Csak a mostaniról tudok képet küldeni, hogy mit ír, ha rákattintok:

[link]

[link]

[link]

( [link]

[link]

Töröltem a gyorsítótárat, de az sem hozott eredményt, sőt, ellenkezőleg; további problémát okozott. A képek és ikonok nem jelennek meg: [link]

Nincsen internet-védelmi szoftver/reklámblokkoló feltelepítve.

Huawei P8 Lite telefonom van, rajta android 6.0 és Android biztonsági javítás szint: 2017. november 6. Úgy tudom, hogy az operációs rendszert már nem tudom frissíteni, de javítsatok ki, ha tévesen tudom.

A telefonomon a dátumot is el-, és visszaállítottam, de semmi változás nem történt.

Nem, 8-as.

Köszönöm előre is a további válaszokat!

2024. jún. 26. 16:52
 10/11 anonim ***** válasza:

Öreg mint az ükapám. Ez a friss: [link]

Keress másik böngészőt ami még frissül rajta.

2024. jún. 26. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!