Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szerintetek meddig lesz még...

Szerintetek meddig lesz még Facebook?

Figyelt kérdés
Egyre unalmasabb oldal, sok ismerősöm már törölte magát. Szerintetek hány évig húzza még?

2024. jún. 15. 19:25
 1/5 anonim válasza:
58%
2-300 évig biztosan.
2024. jún. 15. 19:27
 2/5 anonim ***** válasza:
79%
Bármeddig lehet, a fejlődő országokban még csak ezután fog betörni és felfutni. Az is az erőssége, hogy monopol(közeli) helyzetben van, valós konkurenciája vagy alternatívája alig van, ha valami fenyegetné akkor felvásárolja és beépíti magába.
2024. jún. 15. 19:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
3 milliárd(!) felhasználójával a Facebook a legnagyobb közösségi oldal. Attól még hogy ismeretségi körödben törli magát pár ember nem jelent semmit (egyszerűen idősödnek, és átveszik helyüket a fiatalok). A felhasználók száma pedig évről-évre nő. Nyilván egyszer megunják az emberek, de ha a Föld lakosságának közel 40%-a használja (!!! nem tudok elég felkiáltójelet tenni ide), akkor ez sem lesz egyhamar. Annyit biztosra tartok hogy a megálmodóját Mark Zuckerberg-et biztosan túl fogja élni.
2024. jún. 15. 19:41
 4/5 anonim válasza:
én azt vettem észre, hogy a facebook az, ahol minden korosztályú ember megtalálható. gimisként megtalálod az osztálytársaid, 30-as éveidben a kollegáid, nyugdíjban minden régi ismerősöd stb, stb. például instagramon nem nagyon találni időskorú embert, főleg a fiatalok használják rendszeresen. tehát a facebook már csak azért marad, mert a legbiztosabb pont arra, hogy mindenki elérje azt, akit szeretne.
2024. jún. 24. 19:59
 5/5 anonim válasza:
hát én egy 25-30 évre tippelek
2024. júl. 13. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!