Emag ügyfélszolgálat miért nem veszi fel sose a telefont?
Nincs már ügyfélszolgálati telószámuk, ami van, azon valóban egy robothang tájékoztat. Valami telószámot meg muszáj ráírniuk a csomag címiratokra, ezért él még a szám...
Chaten is elérheted őket, bár ott is először egy chatrobot jön be, de ha nem kapsz tőle jó választ és épp munkaidő van, akkor kérheted az ügyintéző kapcsolását chatben.
Ha viszont e-mailt írsz, akkor nem igaz, hogy 24 órán belül válaszolnak, nekem volt, h hetek után írtak csak.
Köszönöm hogy írtatok! látom nem vagyok egyedül ezzel a problémával.
Én egy tök egyszerű kérdést akartam csak feltenni nekik amit nem lehet interneten azt hogy tudom hogy van olyan lehetőség hogy személyesen is át lehet venni szállítási díj nélkül az etele plázában de akkor ott is kell megrendelni de nem tudom hogy ez milyen termékekre vonatkozik. Próbáltam random termékeket beírni hogy nézzem vajon az adót oldalon megjelenik-e ez a lehetőség de eddig sehol sem találtam. Szóval fogalmam sincs hogy az én porszívomra vonatkozik-e. Pedig én személyesen szeretném átvenni és megrendelni is úgyhogy csak egy dolog marad hogy bemegyek személyesen és megkérdezem de hát így meg lehet potyára megyek be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!