Hogy lehet kikapcsolni a bevételszerzést a feltöltött videómnál Youtube-on, hogy ne jelenjen meg reklám, ha más megnyitja?
Figyelt kérdés
Feltöltöttem egy 10 perces videót, és egy másik fiókomból megnyitottam és rögtön felugrott a reklám. Pedig nem kapcsoltam be sehol a bevételszerzést, nem is akarok pénzt keresni vele. Hol lehet kikapcsolni, mert a Youtube Studio-ban a Bevételszerzés fülnél nincs ilyen, hogy kikapcsolás. Valaki tudna segíteni?2024. jún. 9. 18:39
1/4 anonim válasza:
Ha olyan anyagot (pl. zenét) használtál fel, ami nem a tied, és szerzői jogi követelés van rajta, akkor nem tudod kikapcsolni.
2/4 anonim válasza:
Még kikapcsolt bevételszerzésnél is fenntartja magának a jogot a rendszer, hogy reklámot helyezzen el a tartalmon.
3/4 A kérdező kommentje:
Mind a két hozzászólónak köszönöm a válaszát. Így már teljesen érthető!!
Komolyzenéről van szó, amit feltöltöttem, de már a zeneszerző nyílván nem él. Így is lehet jogdíj? Furcsának találom.
2024. jún. 9. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!