Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Törölt email címet hogyan...

Törölt email címet hogyan tudok megkeresni?Vagy hogyan tudok megtudni milyen IP címen szerepet ?Én küldtem még rá emailt, onnan válasz nem jött, mára meg már törölték.

Figyelt kérdés
2024. jún. 8. 18:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyiket sem tudod megcsinálni, nincs rá lehetőség.
2024. jún. 8. 18:59
 2/5 A kérdező kommentje:
És senkihez sem tudok fordulni, mondjuk rendőrség, vagy hasonló? Fontos lenne. Vagy ha már törölve van,akkor semmi nyoma?
2024. jún. 8. 19:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Mivel fordulsz a rendőrséghez? Történt bármilyen bűncselekmény amiről van bizonyítékod? Mert bemondásra neked nem keríti elő senki egy e-mail fiók regisztrálóját 'mert engem érdekel' alapon. Még így sem garantált, hogy megtalálnak bárkit, ha nem a saját IP címével regisztrált és használta, hanem meghamisította.
2024. jún. 8. 19:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Fontos lenne, hogy megtaláljam honnan volt az email cím, vagy hol volt regisztrálva. Utánanéztem,de azt írja hogy olyan email cím nem létezik. Ezek szerint ha törölték,akkor már csak nyelhetek utána, mert lehetetlen lesz megtalálnom.
2024. jún. 8. 19:07
 5/5 anonim ***** válasza:

A rendőrség akkor fog lépni, ha bűncselekmény történt, és akkor sem úgy, hogy te elmondod, hogy XY címet légyszi nyomozzátok már le, hanem úgy, hogy ha az szükséges a nyomozási eljáráshoz, akkor meg fogják tenni.

Az IP-címet meg ne keverjük ide. Ezzel villogni már 10 éve is ciki volt.

2024. jún. 12. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!