Véletlenül is le lehet tiltani valakit Facebookon?
Figyelt kérdés
Egy tanáromnak kerültem tiltólistájára és az derült ki, hogy véletlenül tiltott le, ha nem kérdeztem volna meg a tanáromat, akkor meg se tudta volna, hogy én tiltólistán kötöttem ki nála.
Tehát véletlenül is le lehet tiltani valakit, tehát úgy, hogy ha nem szól róla az adott illető, hogy le van tiltva, a másik fél meg sem tudja, hogy ez történt?
Szóval véletlenül is el lehet találni valakit?
2024. jún. 6. 18:12
1/5 anonim válasza:
Hát ha megcsúszott a keze amikor éppen az adatlapod nézte, akkor igen.
2/5 A kérdező kommentje:
Vagy éppen egy posztom jelent meg neki a hírfolyamban és ott is ha nem tudta, hogy mit nyom meg.
Tanároknál nem kicsi rá az esélye, hogy véletlenül is letiltanak valakit, egy diákot vagy bárkit.
2024. jún. 6. 18:44
3/5 anonim válasza:
Ott elég egyértelmű és a sor alján kell kiválasztani.
Lehet arra gondolt, hogy a követést tiltja le,tehát nem érdekli a posztjaid.
4/5 anonim válasza:
Az utakon is az emberek 99%-át véletlenül gázolják el.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem azért de Tanároknál tényleg esélyes, hogy véletlenül is letiltanak valakit, meg idős felnőtteknél is esélyes, de volt egy osztálytársam, akinek szólt a másik osztálytársam, hogy letiltotta és azt mondta az osztálytársam neki, hogy ő nem tiltotta le, és pedig ott volt nála a tiltólistán és feloldotta és mondta neki, ha nem szólt volna neki akkor meg sem tudta volna, hogy véletlenül ő letiltotta.
2024. jún. 6. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!