Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Lehet abból valami baja a...

Lehet abból valami baja a fiókomnak, hogy csak rámírt az ismerősöm nevében a hacker, társalgás köztünk nem történ?

Figyelt kérdés

Beléptem Messengerbe, pár mp múlva az ismerősöm nevében valaki semmi köszönéssel, kicsit erőszakosan, tört magyarsággal elkezdett írogatni, hogy nem tud belépni a Facebookba és segítsek neki kóddal.

Elolvastam, nem válaszoltam semmit.

Ebből így még semmi baja nem lesz a fiókomnak, ugye?

2024. jún. 6. 05:05
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

Már van! Betört a fiókodba! Most már a kódodat is kéri. Mit akarsz még?!

Azonnal töröld. Ne válaszolj semmit.

2024. jún. 6. 05:07
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha valóban nem válaszoltál neki, és nem nyomtál rá semmire, amit küldött, akkor nem juthatott be a fiókodba.

#1-es pedig egy szokásos troll.

2024. jún. 6. 07:12
 3/3 SIDLER22 ***** válasza:
100%

Hát csak gondold át. Mi lenne ha bajod lehetne ebből? Gyakorlatilag bárki akinek küldenek egy üzenetet már fel is törték volna. Az összes Facebook fióknak pár perc alatt annyi lenne.

Természetesen ha ilyen üzenetet kapsz E-mailben, Chat-en, SMS-ben azért tenni is kell valamit. Még az afrikai számos kamu hívásokat is vissza kell hívni, hogy valamit tudjanak kezdeni vele.

2024. jún. 6. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!