Chrome megnyitásakor felugrik a keresőmotorválasztó ablak. Ez az ablak tartalmazza a lehetséges keresőket, kiválasztásra van csak opció. Sem autómatikusan nem lép tovább sem "tovább" gomb nincs ezen az ablakon. Újratelepítés nem működött. Ötlet?
Figyelt kérdés
2024. jún. 5. 10:12
1/9 anonim válasza:
Mi a gond? Kiválasztod, hogy melyiket akarod és akkor tovább tudsz majd menni.
2/9 anonim válasza:
"kiválasztásra van csak opció"
Hát akkor válassz.
3/9 A kérdező kommentje:
Tehát akkor újra: "Sem autómatikusan nem lép tovább sem "tovább" gomb nincs ezen az ablakon." vagyis ha kiválasztod magától nem megy tovább és hiányzik bármilyen továbbjutásra való lehetőség, gomb, bármi.
2024. jún. 5. 11:05
4/9 A kérdező kommentje:
Az előugró ablak egyből elugrik(a böngésző megnyitásakor, ha újat myitsz ugyanúgy), magára a Chrome-ra nem tudsz kattintani. Az előugró ablakon egyrészt fel van sorolva minden motor Google/Yahoo/Qwant/Microsoft/stb előttük a kis kipipálandó pont. Ezen kívűl van még egy További információ link szintén felugró ablakot hoz elő, ahol alapinformáció jelenik meg valamint egy Bezárás gomb. Bezárod visszakerülsz a választásokhoz. Ahonnan nincs tovább. Leszedtem, újratettem, ugyanez.
2024. jún. 5. 11:13
5/9 anonim válasza:
Nem emlékszem, hogy nézett ki az ablak, de arra gondoltam, hogy akkor jelenik meg esetleg a tovább gomb, ha kiválasztod. Akárhogy is, itt 4-5 gépen nem okozott gondot, szóval, valami nálad van, de képernyő kép nélkül nem tudom már mit kéne tenni.
6/9 anonim válasza:
Próbáld meg átméretezni a böngészőválaszó ablakot, vagy görgetni benne.
7/9 anonim válasza:
Egyébként most voltam épp egy másik gépen, ahol feljött ez a választás és jobbra lent amíg nem voltam szürkével volt egy gomb, hogy alapbeállítás vagy valami hasonló, a lényeg, akkor kékre váltott mikor egy böngészőt kiválasztottam és akkor lenyomtam és tovább engedett.
8/9 anonim válasza:
Használj valami rendes böngészöt a bugos, adathalász crhome helyett. Van 1000 alternatíva: Firefox, Opera, Vivaldi, Brave, Arc, Librewolf, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!