Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudok egy Internet...

Hogyan tudok egy Internet parancsikont átváltoztatni PDF-é?

Figyelt kérdés

#pdf #Internet parancsikon
jún. 1. 19:19
 1/10 anonim ***** válasza:
???
jún. 1. 19:27
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha az intézőben van a parancsikon, a tulajdonságokban tudsz ikont cserélni, de a fájl kiterjesztése mindig el fogja árulni, hogy az valójában mi. A parancsikon egyrészt .lnk, másrészt konkrét elérési útvonalra mutat, amiből szintén látszik mi az valójában.

Vagy rosszul fogalmaztad meg mit akarsz elérni, mert ennek így semmi értelme nincs. Egy oldal tartalmát PDF-be lehet nyomtatni például.

jún. 1. 19:29
 3/10 A kérdező kommentje:

Nem vagyok szakember.

Leírom az eddigi folyamatot:

Máskor is, akárcsak most is - bankon keresztül utaltam pénzt. Eljutottam oda, hogy meg lett fizetve (az átutalás megtörtént). Eddigi gyakorlathoz híven felkínálta a lehetőséget, hogy letöltöm-e PDF formában. Letöltöttem. Ezt a PDF-et kitettem a táblára (képernyőre), ahol nem piros PDF-ként jelölte meg, hanem egy kék, kerek, kb. 1 cm átmérőjű foltban (bizonyára van rá szakkifejezés). Amikor ezt áthelyeztem a többi átutalások közé, akkor nem PDF formában jelent meg, hanem ezzel a kék körrel és utána van írva, hogy "Internet parancsikon", amit bizonyos idő után nem lehet kinyitni, mert nem elérhető.

Köszönöm az eddigi segíteni akarásotokat!

jún. 1. 19:45
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A "kitettem a táblára" résznél történt valami hiba. Ha nem másolás történt csak áthúzás, akkor parancsikon jött létre a PDF fájlról. Közben ugyanúgy ott maradt a letöltési mappában, ahol eredetileg létrejött. Vagy áthelyezni, vagy másolni kell, két mappa vagy eszköz között az egérrel megfogás és áthúzás nem biztos, hogy jól fogja átmozgatni.
jún. 1. 19:50
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Mert az egy parancsikon ami egy webhelyre mutat.

Nyisd meg és azt a dokumentumot menj a nyomtatásra és nyomtatás fájlba. Elvileg ott lehet választani valami szimpatikus formátumot.

jún. 1. 19:51
 6/10 A kérdező kommentje:

KÖSZÖNÖM SZÉPEN!

#4: igen, csak egyszerű áthúzás történt. Most nem, de holnap megpróálok eljárni a tanácsaitok szerint.

jún. 1. 19:59
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Az nem maga a fájl, csak utal arra, hogy hol érhető el a valós fájl. Ezért hívják parancsikonnak.

Magát a fájlt kell mozgatnod, aminek pdf lesz a kiterjesztése. Megtalálod ahova letöltötted. Böngészőben ctrl+j ez megnyitja a letöltési előzményeket, ha nem találnád..., ott lesz lehetőség: megjelenítés mappában.

jún. 1. 21:02
 8/10 Szirty ***** válasza:

"Megtalálod ahova letöltötted."

Internet parancsikon. Nem töltötte le. A PDF-re mutató hivatkozást hozta létre, a PDF nem került a gépre.

Az ilyen hivatkozás pedig idővel elavul, érvénytelenné válik a PDF többé nem érhető el. Ez meg is történt.

jún. 2. 08:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Letöltötted vagy nem? Ha nem és már nem elérhető a hivatkozásra kattintva, akkor már nem lehet letölteni onnan.
jún. 2. 08:56
 10/10 A kérdező kommentje:

#8> Letöltöttem, amivel a bank értesített, hogy az átutalás teljesült, részletesen megírva: ki, kinek, mikor, mennyit utalt át és az is ott van, hogy az átutalás teljesült. Ez a letöltések között PDF formában jelent meg. Amikor a letöltésekről áthúztam az asztalra, ott már azzal a kék mezővel mutatkozott meg (parancsikonként).

Örömmel tudatom, hogy megoldódott: A letöltöttek (PDF-ben) közül áthúztam az "Átutalásaim" közé, ahol megmaradt PDF-ként.

Köszönöm a segítségeteket!

jún. 2. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!