Új Messenger csalók ezek?
Hali!
Már egy jó ideje feltűnt, hogy koreai/kinai, vagy japán nők jelölnek be Facebook-on. Ezeket mindig el is utasítom. Manapság már magyar profillal is be-be találnak. Adott egy 2-3 napos profil, 1-2 képpel. Hát egy ilyen ismerős felkérést el is fogadtam. 1 nap múlva rám is írt az illető, hogy emlékeztetem (gondolom a következő balek) valakire és haverkodni akar. Pár snassz kérdés válasz után kijelentette, hogy most zuhanyzott és akarom-e látni a melleit vagy esetleg mást. Nyilván érdekelt, hogy ebből mi sül ki, felhívott videóhívásban, de nekem kamerám nincs pc-n. Lánynak lány, és még hasonlít is képen láthatóra. Mivel nekem nem volt kameraképem így ki is nyomta, de becézget már, édesem, meg baba, meg mit tudom én. Nem akarok neki kamerát kapcsolni, meg igazából nagyon semmit, mert ez valami átverés megint szerintem. kamerakép megosztás esetén tudnak valami olyat beszerezni tőlem amit feltudnak használni ellenem? Valami adatokat be tudnak gyűjteni. Ilyen dologról nem hallottam még, azért kérdezem, hogy hátha valaki többet tud a témában. Válaszokat előre is köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!