Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A playclassic pont games hová...

A playclassic pont games hová menti a gépemen a játékállásokat?

Figyelt kérdés

Heroes II-t játszottam ezzel, de sehol sem találom a gépen, hogy hová menti a játékállásokat, pedig ki szeretném onnan másolni őket.

[link]

Offline is játszható és akkor biztos, hogy nem távoli szerverre menti le a játékállást, szóval elvileg valahol a gépemen kell lennie, de nem lelem.

#játék #Windows 10 #playclassic.games
2024. máj. 19. 19:15
 1/4 CspCsj ***** válasza:

Gyorsan rákeresve ezt találtam:

[link]

Firefox-ot használok, így először ott próbáltam, de SQLite adatbázisokba menti az adatokat így bonyolult lehet neked. Ezután a Chrome hordozható változatával is gyorsan kipróbáltam, és volt a profil mappájában olyan fájl, ami kimenthető:

"...profile...\Default\IndexedDB\https_playclassic.games_0.indexeddb.blob\2\00\"

Ebben a mappában nálam "6" és "7" fájlnévvel voltak az elmentett játékállások, de lehet hogy nálad más fájlnevek szerepelnek.

Egyiket átmásoltam a Heroes2 "GAMES" almappájába: Standard játék esetén AKARMI.GM1, illetve Kampány esetén AKARMI.GMC névvel.

Másolás után az első 21 bájtot ki kell még törölni belőle, például a Notepad++ programmal.

[link]

2024. máj. 20. 11:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Firefox-ot használok én is, azt elfelejtettem, köszi!
2024. máj. 21. 18:17
 3/4 CspCsj ***** válasza:
Akkor megnézem, pontosan hogyan is menthető FF-ből.
2024. máj. 21. 18:40
 4/4 A kérdező kommentje:

"Firefox-ot használok, így először ott próbáltam, de SQLite adatbázisokba menti az adatokat így bonyolult lehet neked."

Akkor ezért nem találtam, mert nekem ez kínai. :)

De hagyd csak, ne fáradj vele, köszönöm! Nyomatom vele tovább így!

2024. máj. 21. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!