Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért vannak a Facebookomon...

Miért vannak a Facebookomon ilyen tartalmak?

Figyelt kérdés

Régi Facebook fiókomnál is volt ilyen, ennél az újnál is van ami Novemberbe csináltam.

PC-n nézem akkor is kapok ilyeneket ha telon akkor is, de nem mindig ettől a profiltól kapom az ilyen tartalmakat.

Meg nem mindig bikinis képeket kapok de mindig külföldi fiatal lányokról kapok képeket, hogy ő neki születésnapja van de senki nem kíváncsi rá, meg ő készítette a tortát és várja a véleményeket stb.

Kép: [link]

2024. máj. 19. 16:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezek az úgynevezett lájkvadász tartalmak.
2024. máj. 19. 17:12
 2/6 A kérdező kommentje:

Volt olyan hogy rá kattintottam a képre és egy oldalt meg nyitott ami szerintem vírus lehetett 18+ videó.

Lehet bajom belőle?

2024. máj. 19. 17:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha ez a múltban történt és azóta nem tapasztaltál vírusos tevékenységet, akkor már nem lesz bajod belőle. Mindenesetre a fontos dolgaidról legyenek mentések, a bejelentkezős oldalakhoz legyen másodlagos védelmed, nehogy mások megszerezzék. A jövőben legyél körültekintő, hogy mire kattintasz.
2024. máj. 19. 17:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Pár hete történt, de arra a tartalomra nem nyomtam rá inkább be zártam.
2024. máj. 19. 17:36
 5/6 A kérdező kommentje:

Akkor így nem lehet bajom?

Android telefonon történt mikkor más oldalra vitt át kétszer ugyan arra a tartalomra mert egy vicces videót akartan teljes képernyőn meg nézni de akkor már új tartalom lett volna 18+ de mind a kétszer be is zártam.

Nem tudom miért találnak meg az ilyen lájkvadász tartalmak.

2024. máj. 19. 17:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Mindenkinek jönnek ilyenek néha.

Nem szabad megnézni, mert akkor több jön, egyből eltávolítod...

2024. máj. 19. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!