Egészségvonal oldalon véletlen megnyomtam a 112-t kijött
egy oldal about:blank és hogy válasszak alkalmazást
MÉGSE-re nyomtam,ugye nem hivta???
Én írtam, mindegy hol, de célszerű ott, ahol a probléma felmerült. Nem tudhattam, hogy mobilon már volt ilyen.
2024. máj. 19. 13:37
22/29 A kérdező kommentje:
Köszi A webhely nem érhető elEllenőrizze, hogy van-e elírás a(z) tel domainnévben.
Ha helyesen írta, próbálkozzon a Windows hálózati diagnosztikájának futtatásával.
DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN
PC-n ezt irta ki a A webhely nem érhető elEllenőrizze, hogy van-e elírás a(z) tel:5555 példára, na ez helyett tegnap én csak 1 fekete képernyőt láttam. :)
Nincs mit. Én Firefoxon próbáltam ki.
2024. máj. 19. 15:16
24/29 A kérdező kommentje:
A chrome ezt irta amit irtam, meg még EDGE van az meg azt, hogy nem találja az oldalt és hálózati hiba elháritót javasolt stb. Akkor ezt elengedem, köszi a segitsget. Bár azt nem értem, hogy az alkalmazás választós ablak le mégsézése után ott m iért csak fekete képernyőt adott, de gondolom ez mindegy.
25/29 A kérdező kommentje:
Megnéztem 112 vel (ezek után gondoltam hogy semmi nem lesz) ezt irta az EDGE Hmmm… a lap nem érhető el.Ellenőrizze, hogy van-e elírás ebben: tel.
tel keresése a Bingen
DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN
A Chrome meg ezt A webhely nem érhető elEllenőrizze, hogy van-e elírás a(z) tel domainnévben.
Ha helyesen írta, próbálkozzon a Windows hálózati diagnosztikájának futtatásával.
DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN Szóval meg nyugodtam a hangnemért boccs de mint irtam beszartam és ti se voltatok finomak, de ezek szerint semmi.. (bát megint irnám én ott a weblapon csak fekete üres about : blank oldalt láttam. nem ilyen irást. )
26/29 A kérdező kommentje:
"Nincs mit. Én Firefoxon próbáltam ki." Firefox mit irt ki?
27/29 A kérdező kommentje:
update kipróbáltam feldobtam a rókát, és ez valóban külső PROGRAMOT Akart nyitni én próbából a 5555 számmal rámentem a chromera azt nyitotta persze semmi nem lett, legalább már ezt is értem miért irtátok vagy irta valaki, hogy külső progrAMRA kérdez . (ezt aztán végképp nem tudhattam, hogy a firefox külső programot akar gépen is mivel nekem csak Edge és Chromev van, most csak próbálni dobtam fel a tüzrókát az valóba külsőzni akart)
Nem kellett tudnod, a közös a böngészőkben, hogy nem tárcsázzák a 112-t... Ehhez nem kell sok technikai ismeret, nincs a gépednek sem telefonszáma, amiről kimenne a hívás, hogy a többit ne is említsem (megint). Remélem, már kiheverted a dolgot...
2024. máj. 20. 14:20
29/29 A kérdező kommentje:
28 ezt most csak azért irtam , ha figyelmesen megnézed, mert értettem, hogy miért irod vagy irta más hogy PC-n is külsőzik, mivel nincs firefox ezért nem gondoltam. (azért irom hogy nincs mert nem szeretem töröltem is, csak ezért hajitottam fel)
Kapcsolódó kérdések: