Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Működik szerintetek? Szerintem...

Működik szerintetek? Szerintem biztos nem

Figyelt kérdés
Szóval emberek, próbálta már valaki ezt a plinko cuccot? Vagy valami hasonlót ami folyik mindenhonnan? Gondolom baromság nyilván hisz mindenki milliomos lenne már de gondoltam megkérdezem. Működhet?

máj. 12. 08:18
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Kaszinó. Úgy van megszerkesztve, hogy hosszú távon a háznál van a pénzed. Dicsekednek a 97%-os visszaosztási arányukkal, de gondold már végig, ha matematikai szükségszerűség, akkor mi a végeredmény? Ha átlagos esetben a 97%-át kapod vissza a tétnek, akkor egy nyerő széria után folytatni vagy megállni érdemes? Mennyit érdemes beletolni, míg eljön az a rejtélyes nyerő széria? Kaszinó. Járd körül a témát!
máj. 12. 08:38
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem,így már sokkal másként hangzik, és logikusabban, köszönöm válaszod,megtiszteltél.
máj. 12. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!