Hogyan lehet egy weboldalt letiltani? a google.com helyett a google képkeresője jön be mindig.
Ezt a keresőszolgáltatást szeretném használni:
De ha beirok egy szót, utána a a képkeresőoldala ugrik fel a googlenak. Ezt szeretném tiltani:
A google.com találati listája màs részletezettséggel dobja be a találatokat nem tesz bele ezer képjavaslatot sem. Egy oldalon pl megjelenik 20-50 találat is szinte soronként.
Ellenben amikre átirányít a fekete hátteresek azok találati listája részletes hosszú tele képekkel minden sz.rral.
Egy oldalra elfér 5-10 találat mert egy találat is képekbol meg reszletes sorokból áll.
1 oldalra 2 találat fér csak ki mert részletez.
Ez a kereső nekem nem jó. Nem is akarom használni!
15# nem 8 éves kép. Akkor a hasonlót keresem ahol marad a nagyító ikon a keresősávban és nem vált át. Talán 1.5 hónapja ugrik át mindig a másik oldalra.
Erre ugrik át a google.comról:
Nem reklámok jönnek be képként. Hanem keresési találatokhoz jönnek be a képek pl a cégek mellé a logojuk, vagy ha beírom hogy pl ügyvédek akkor még tèrkép is, hogy merre van az irodájuk. Amugyis van reklámblokkolóm az működik is.
Nekem a telom most váltott át erre nemrég! Pedig szoftverfrissítve van folyamatosan.
2 hete még megoldotta a problémám hogy ujratelepítettem a mozilla alkalmazásom, ma meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!