A sztár.com weboldal végleg leállt?
Figyelt kérdés
2024. máj. 10. 17:08
1/22 anonim válasza:
Ha ellátogatsz az oldalra, látni fogsz egy kiírást. Na ezt olvasd el.
2/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Igen, tudom, hogy azt írják, visszatér az oldal. Csak így 2-3 hónap után már egy kicsit reményvesztett lettem. Van esetleg valami infó arról, hogy kb. mikorra várható hogy visszatér a fórum?
2024. máj. 11. 06:02
3/22 anonim válasza:
Én is szeretném tudni mikor lesz Sztar.com oldal
5/22 anonim válasza:
Igaz, egy ideig volt egy kiírás, hogy visszatér az oldal, de most már semmi... Valaki egyéb infót tud a weboldalról?
6/22 anonim válasza:
Én látom ezt az irást hogy a sztar com feltélenül vissza tér akkor nem tudom hogy te mit nem látsz
7/22 anonim válasza:
A "múlt hónap" eredetileg január volt. Azóta semmi változás, valószínűleg feladták és nem foglalkoznak tovább vele. Nem tudom, miért nem lehet tiszta lappal újraindítani, akkor is, ha a régi adatok helyreállítása nem vagy csak részben lehetséges... valószínűleg ez egy jó alkalom is volt az oldal bezárására, mert amúgy nyilván rengeteg idő, pénz, energia volt fenntartani, és jó ideje már különösebb értelme sem volt sajnos. (egyre gyérebb érdeklődés mellett, az új tartalmak 99%-a a közösségi oldalakról másolt képekben merült ki)
Nincs amúgy semmi közöm a sztar.com csapatához, de kívülről nézve erre lehet következtetni.
8/22 ramgail2s válasza:
Gyakorlatilag tönkre lett téve. A legtöbb megosztás telegram, twitter tovább szórása lett. Akikről meg megosztották, azok meg volt, vissza töröltették a weblap üzemelővel. Mert hogy ő azt már a saját csatornáján törölte. Zgut Éva, Kocsis Brigi, Kocsis Orsy, Frenk Eszty, de sorolnám hosszan hosszan mennyi pucérnőcske visszamenőleg sok vére elkezdte törölgetni a minden hol fellelhető tartalmakat önmagáról. Holott kovid oltás óta, már egyénnek saját tulajdona sincsen, mert az oltással rendelkező egyénileg is tulajdona a az oltó cégnek. A weblapot tönkre vágták, sajnos, nem csak hazánkban.
9/22 anonim válasza:
8. sajnos komolytalan a covid marhaság miatt, de a többiben igaza van. Pont a lényege veszett el, amikor még a felhasználók vették a fáradságot, hogy saját készítésű képeket töltsenek fel, persze erről az egyre prűdebbé váló média is sokat tehet. A közösségi oldalakról továbbosztott képeknek sok értelme már nem volt. Szerintem az "I'll be back" kép marad még ott addig, amíg le nem jár a tárhelybérlet és a domain regisztráció, aztán dicstelenül eltűnnek a süllyesztőben, mint sok más egykor népszerű weboldal... kár érte, de sajnos ez van, ezt hozták a megváltozott netezési szokások.
10/22 anonim válasza:
Lehet ebben igazság, bár a másik "sztár" oldal (amit valami összezördülés miatt csinált valamelyik alap(ító)tag vígan fut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!