Mi lehet a baja a gépemnek ha bekapcsolt állapotban időközönként magától újraindul?
Akkor leírod bzmeg a VÁLASZT a tudásod szerint, és nem mások hibáit gyűjtögeted, már ha voltak. Erre a kérdező sem hatalmazott fel.
G*cire elegem van már az ilyen önjelölt, ügyeletes görényekből, öregem. Állj fel a qrva monitor mögül, menj oda az utcán egy adag cigányhoz és küldd el őket az anyjukba, ha már ennyire kell a feszültség.
És igen, szar kedvem van, és a szomszéd lova is dögöljön meg.
Már leírtam kispajtás, nem is egyszer, de úgy látom itt elég sok a funkcionális analfabéta...
A óbégatós kollegának: Írogattok ide össze-vissza minden fa.szságot, találgatást, hogy ez lehet, meg az lehet talán, aztán meg kiakadtok, ha valaki kijavít.
Ha nem tudod, ne írj! Ennyi.
okostojások
Ne foglalkozz vele, nem ért hozzá semmit sem. Ha megnézed, csak leírta azt is, amit mások, összefoglalva. Elolvasott 4 fórumot és 3 wiki cikket, és már szakértőnek hiszi magát.
A többiek mind leírták a tapasztalataikat, de mindig jön egy sültbolond, aki szerint senki sem ért semmihez, csak ő.
Ezért jó a GYK, halálra röhögöm magam a sok aberrált beteg lelkű emberen. :)
Na, ha már ilyen kitalálósdinál járunk, akkor neked meg gombás a pö.csöd, meg leszoptál egy lovat.
Egyébként meg, hogy a pontagyaddal megértsd: elsőre írtam egy választ, tapasztalatból. (Már akkor hardverrel foglalkoztam, amikor még kukidat vakarásztad a játszótéren kiskancsó.)
Utána meg jött a sok kis okostojás, hogy még mi lehet a probléma, gyakorlatilag kihozták, hogy bármi, értelmes válasz nem igazán született.
Na, írjál valami velőset még!
"neked meg gombás a pö.csöd, meg leszoptál egy lovat."
Ilyenekkel dobálózik a 12 éves unokaöcsém. Ha te idősebb is vagy, kissé korlátoltnak bizonyulsz, ha a logikus érvelés helyett ilyen takony gyerek módjára személyeskedsz.
Sajnos nem arról szól a mese itt a gyik-en, hogy csak egy válasz születhet, és jobb esetben az emberek azért írnak, hogy segítsenek, ötleteket, tapasztalatokat adjanak át a kérdezőnek, úgyhogy a lőtéri kopasz kutyát sem érdekli, hogy te helyes választ írtál-e először, vagy nem.
Az meg végképp érdektelen, hogy hány száz éve foglalkozol hardverekkel. Bár az efféle magyarázkodás általában szavatolja, hogy még a 80387-es társprocesszorról se tudsz google nélkül mondani két értelmes szakmai mondatot.
Ahogy én látom, neked pont elegendő, ha a nicked mögül sztárolhatod a vélt tudásod, ez okoz mentális orgazmust.
"Írogattok ide össze-vissza minden fa.szságot, találgatást, hogy ez lehet, meg az lehet talán, aztán meg kiakadtok, ha valaki kijavít."
Te nem kijavítasz, hanem beugatsz és savazol.
SAjnálom az unokaöcséd, ha már 12 évesen (érdekes, sose 11, vagy 13...) ilyenekkel dobálózik, szép lehet a családi háttér. Ezt a mondatot ironikusan kellett volna értelmezni, de láthatólag neked ez meghaladja az értelmi képességeidet, amin nem is csodálkozom, ha csak a vélt, vagy valós unokaöcséd esetét nézzük.
Szóval nagyon köszönöm, hogy leírod, nekem, hogy ki vagyok, mi okoz nekem örömet stb. Gondolom magadból indulsz ki... Nem itt kellene kiélni a mindennapos frusztrációt, meg spleent, szaladj inkább ki a wc-be és verd ki gyorsan ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!