Ha betelt a gmail tárhelyem, meddig próbálkozik azoknak a leveleket a kézbesítésével, amiket közben kapnék, pl 2 hét múlva még megkaphatom őket, vagy elvesznek?
1-2 percen belül visszapattan hibával, és megáll a kézbesítési kísérlet.
Jó eséllyel találni fogsz szelektálható tartalmat még a levelek között is. Ha a keresősávot lenyitod, akkor lehet csatolmány méret szerint keresni. 5 vagy 10 mega feletti leveleket kiszűröd, majd törlöd (kukából is) azt ami már nem kell (vagy lemented magadnak a tartalmát), és rögtön felszabadul valamennyi tárhely. Egy csatolmány nélküli szöveges üzenetnek minimális hely kell, és legalább nem hiúsul meg a küldés.
És végül megkaptad? Megérkeznek a betelés utáni e-mailek vagy füst?
Nem tudom, de irreálisan számol, kitöröltem 4 megás képeket és a századosjegy sem változott. Lényegében 2-3 napig törölgettem a maileket.
A küldő majd újraküldi..
A Googlenek ehhez semmi köze.
A kukát is üríteni kell, különben 30 napig még ott marad.
" Amiket esetlegesen ezalatt az idő alatt küldtek, azok megkapom, vagy azok sosem fognak megérékezni?"
Leírtam az első válaszban: ha pár percen belül sikertelen a küldési kísérlet, akkor abbahagyja a szolgáltató és nem küldi ki újra. Csak ha valaki ismét kiküldi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!