Hogyan tudnék IP-t váltani?
Szeretnék IP címet váltani, mert egy nem jogos bant kaptam egy játékban. Már megpróbáltam újraindítani a routert, reseteltem is, de az IP mindig ugyan az. Mit tudnék csinálni?
Router: KAON CG3000
Szolgáltató: Magyar Telekom
Kizárt hogy egy Magyar Telekom 2024-be még statikus Ip-t osztogatna.
Valami más alapján ban-oltak.
Az IP alapú tiltás megbízhatatlan amiatt, amit te is csináltál. Semmi visszatartó ereje nem lenne, ha egy sima router resettel kijátszható az egész. Ezért szoktak olyan eszköz/hardver azonosítókat is figyelni, amit nem tudsz megváltoztatni, csak ha lecseréled a gépet (de a modemet akkor sem tudod és fogod, azon jön be a net).
Ha nem volt jogos a ban, értelme sincs visszatérni egy olyan közösségbe, ahol ilyen emberek irányítanak és önkényesen tiltogatnak. Ha viszont mégis jogos volt, akkor neked nincs ott keresnivalód.
inkabb "ujjlenyomat" alapjan azonositanak
Ugy meg akkor is felismernek ha mas geperol mas accountal lepnel be, azonnal tudjak
vagyis teged banoltak nem az ip det
24 órára húzd ki, hogy lejárjon a lease time, különben ugyanazt kapod vissza.
Egyébként igen, valószínűleg nem IP bant kaptál, hanem az accountod és/vagy a hardvered bannolták. Ha az előbbi, akkor egyszerűen regisztrálsz egy új accountot, megveszed újra a játékot és meg is vagy, ha a hardvert akkor a gépben a megfelelő hardverelemeket kell cserélned, általában az alaplap. Ha mindkettőt bannolták akkor mindkettőt meg kell tenned.
#6: ?
Most is aktívan használják multi játékok, hardver azonosító (serial) alapján. A kliensed elküldi az infót a szervernek, le tudják kérdezni és feltételként megadni.
A másik, hogy mások is így szoktak vissza menni. A routert mit írtam újraindítottam.
"Kizárt hogy egy Magyar Telekom 2024-be még statikus Ip-t osztogatna."
Pedig így van, mert 3 éve ugyan az az IPm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!