Láttam tiktokon h szerkesztenek videót olyat h eltüntetik a zöld ruhás embert hogyan csinálják ezt? nekem sehogy sem sikerül már minden alkalmazást próbáltam ugyanúgy csináltam ahogy a videóban csinálta az illető
Figyelt kérdés
Pl itt egy videó is itt is vlmilyen appal eltüntetik a zöld háttért
Küldök mèg egy zöld ruhàsat is
Itt is ez Pl zöld festék
Itt is egy zöld ruhás emberke
Csak láthatatlan
Ezaz amiről beszélem.
máj. 1. 10:39
2/12 A kérdező kommentje:
nem én csináltam ezeket a videókat.
Igazából pár alkalmazást kipróbáltam de nemjöttbe
máj. 1. 11:02
3/12 anonim válasza:
Akkor próbált ki a capcutot. Azon tuti, hogy megy. De a tiktokon is van green screen effect.
4/12 A kérdező kommentje:
Már Próbáltam csak feketeséget szerkeszt a zöld ruhába.
tiktok megnemjó erre h eltüntesse.
máj. 1. 12:31
5/12 anonim válasza:
Nyilván feketeséget fog szerkeszteni a helyére, mivel a mögötte lévő rész nincsen rögzítve... Általában az ilyen videókat két videóból állítják össze, az egyik csak a háttér maga, mert ha csak egy felvétel volna, amin a zöld ruhás ember van, akkor látszani fog egy nagy fekete (üres) foltként, mert nincs a helyén semmi. Ha ez a felvétel rá van illesztve a háttérre, akkor lehet vele már jókat alkotni.
6/12 anonim válasza:
Milyen képet/videót teszel a kivágott részre?
7/12 A kérdező kommentje:
De egyszerűen nemértem hogy tüntetik el a zöld ruhás emberkét😭😭😭
máj. 1. 14:02
9/12 A kérdező kommentje:
De lehet mert láttam tiktokon!!!
máj. 1. 16:08
10/12 anonim válasza:
Ott sok mindent lehet látni, de az 1-es és a 6-os kérdésre még nem válaszoltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!