Diskornál hogyan kell beállitani a 2 frankos véddelmi rendszert?
Ha nem itt van akor nem tudom hol de azt írja a profilonal ugy az van,hitelesitő alkalmazás engelyezése meg biztonsági kulcs regisztrálása :
melyik a 2frankoa módszer?
Illetve igaz ,hogy ha mobilon vagyok dicordon akkor a ketfrankoa nem működik?
Ez a súgóoldal képekkel és leírásokkal végigvezet a multifaktoros hitelesítő lehetőségekről:
Kössz.
Melyiket kell használnom, hogy ne kelljen telfonszámot megadni?
Illetve mia tehendőakkor ha belépve vagyok de nem jó az új jelszavam
Google Authenticator jó hozzá, ez ingyenes alkalmazás. Ha telefonról használod a Discordot és az Authenticatort-t is, akkor nem tudsz majd a képernyőről QR-kódot beolvasni a hozzáadáskor, hanem a generált titkos kulcs megadása kell. Ezen a képen középen mutatja, hogy a kód beszkennelése helyett ott lesz a kézzel megadható kulcs:
A másik kérdésre nem tudom a választ, ha be vagy lépve akkor jó volt a jelszó, különben nem engedett volna be. Ha belépéskor nem fogadja el a jelszót, akkor az elfelejtett jelszó menüből kell újat csinálni.
Akkor helyes vagy helytelen lépés telfonon is megcsinálni ezt?
Vegülis az appot telefonról töltöm le..
(Nem értek angolul)
Eleve bevoltam léve es ugy váltottam jelszót.
Hol vanaz elfelejtett jelszó menü merr nem találom..
"diskor"
"dicord"
Próbáld már meg helyesen leírni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!