Milyen magyar chat oldalak vannak manapság?
Nem tudom hogy melyik lett volna a legjobb kategória.
Amiket ismerek: Anotalk, Chat.hu, Bázischat, Dumanet chat
Én az Anotalkot ismerem, nem egy beszélgetőtársat találtam már ott.
Anno a Chat(.)hu-ra is regisztráltam, de a parasztok könyves reklámokkal árasztották el a levelesládámat (vagy is valami partnerük), így már magam sem tudom, hogy hogyan, de töröltem magam róla.
Normális egy sincs, ahogy korábban írták, sajnos a chat egy halott műfaj, nem igazán van igény rámanapság.
30-as vagyok, és a mai napig szoktam találkozni két olyan emberrel, akit a chat.hu-n ismertem meg. Viszont 10 éves otthagytam a chatet, mert teljesen elnéptelenedett. Pár hónapja felnéztem, de katasztrófa már az egész. Fent vannak max. 100-an (régen fősuli alatt 2-3000en voltak délelőtt), nagy részük bolond, akinek van egy rakás nickje és az egész életét ott tölti.
A gyaloglónak meg jó pár éve egy elmebeteg lett tulaja, aki mindenkit kitiltott és lehetetlenné a regisztrációt. Nem is tudom, működik-e még egyáltalán, mert kb. mindenki otthagyta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!