Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan küldhetnék az alábbi...

Hogyan küldhetnék az alábbi YouTube csatorna tulajdonosának privát üzenetet (ld. alább)?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/@kaszalevente

YouTube-on bejelentkezve nem tudok privát üzenetet küldeni neki... :-( Csak úgy tudok, ha valamelyik videójában a komment részbe írok, aztán vagy olvassa vagy nem...? :-(

NAGYON FONTOS lenne!

(remélem ez a kérdésem nem sért semmilyen szabályt, ha mégis, elnézést kérek érte, nem tudtam / tudok róla...)

2024. ápr. 20. 21:44
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Ezt nem hiszem el... Most megnéztem megint, és már nincs ott a komment... :-(
2024. ápr. 22. 15:50
 12/23 A kérdező kommentje:

Amúgy ezt írtam (mert ezúttal már elmentettem a szöveget):

"Kedves Kasza Levente!

Tudnál adni nekem valamilyen elérhetőséget (pl. email címet), amivel kapcsolatba tudnék lépni veled privátban (tehát nem publikusan a kommentek között)? Esetleg a gomba497@gmail.com email címemre is írhatsz. Lenne pár kérdésem és kérésem feléd, továbbá én is küldenék hasonló videókat neked (már persze ha érdekel). Nagy rajongód vagyok, az ÖSSZES villamosos vezetőfülke nézetes videódat láttam már elejétől a végéig, vannak olyanok, amiket már többször is.

Várom válaszodat!"

Lehet az (volt) a baj, hogy megadtam egy email-címet benne? :-S

2024. ápr. 22. 17:37
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudjuk. Amíg ő nem válaszol valamit, addig nem tudod biztosan, hogy mi jár az ő fejében.

Az is lehet, hogy automatikus moderálás alá került és a moderálásra váró kommentek közt vár rá - meg a levelei között az értesítés róla. Az is lehet, hogy ő maga a te érdekedben rejtette el a címedet és majd később jelentkezik, az is lehet, hogy sosem fog jelentkezni, bármi lehet.

Várj egy kicsit türelmesen, 1-2 hét múlva írj neki újra esetleg ezúttal email cím és egyéb linkek nélkül. Vagy pl. úgy írd le az email címet, hogy ember számára érthető legyen, de gép számára ne látsszon emailcímnek: kukacgmailpontcom

2024. ápr. 22. 18:28
 14/23 A kérdező kommentje:
Azóta próbáltam úgy megadni a gomba497@gmail.com email címet, hogy "gomba497 kukac gmail pont com", de még ezt is letörölte a posztolás után azonnal... :-S Ennyire intelligens a YouTube cenzúrája, hogy még erről is kiszagolja, hogy email-cím? :-S Vagy valami más ok lehet a háttérben? Most várok 1-2 hetet, aztán megpróbálom majd ugyanazt a szöveget beírni harmadszorra is, de most már email címet sehogyan sem adok meg, kíváncsi leszek, hogy azzal mi lesz... Ha az a komment is eltűnik a posztolás után, akkor tuti nem az email-cím lesz a probléma... :-S
2024. ápr. 25. 18:23
 15/23 anonim ***** válasza:
14# Szerintem kérd meg a hármast, hogy írjon neki.
2024. ápr. 25. 21:50
 16/23 A kérdező kommentje:
Most, hogy nem adtam meg a kommentben SEMMILYEN email-címet, így megmaradt a komment (a legutóbbi videójára írtam, a "Tavaszi este a 48-as villamossal"-ra), remélem, hogy csekkolja majd és válaszol is rá... :-)
2024. máj. 4. 14:04
 17/23 anonim ***** válasza:
66%

Szted a google annyira hülye, hogy nem találja meg az email címet, ha úgy írod, hogy xxx kukac aaa pont com?

A chatgpt is simán megmondja hogy az ott egy email cím...

2024. máj. 5. 23:30
 18/23 A kérdező kommentje:

Egyébként mégsem látható (kívülről) a komment, vagyis CSAK a YouTube account-omba belépve tudom csak elolvasni, kilépve már nem... :-(

De még mindig nem adtam fel a reményt, szerintem akkor fogom feladni teljesen, HA már a YouTube-ba belépve sem lesz látható, vagyis ha időközben kitörölte... :-| De (szerencsére) MÉG nem ez a helyzet... :-|

2024. máj. 10. 18:19
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Ember, csak írj rá Facebook-on. Rákeresel a nevére és az első, akinek van villamosos kép a profilján, ő lesz.
2024. máj. 10. 18:39
 20/23 A kérdező kommentje:
#19: Hiába keresek rá a nevére FB-on, én nem találok olyat, akinek villamosos kép lenne a profilján... :-(
2024. máj. 11. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!