Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit csinálok rosszul?

Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés

Szóval nyitottam egy új youtube csatornát és tettem föl 3hét alatt rövid videókat elèrtem vele 3 hét alatt a 610 feliratkozót és gondoltam csinálok egy misztikus videót (csak arról szól a csatornám)

Aztán gondoltam csinálok egy hosszú videót telefonnal hogy kipróbálom a Randonauticát de nemtaláltam semmit amúgy és nemtudom hogykell profin szerkeszteni pedig pl a Markyfilms csatorna is olyan profin megszerkeszti hogy az félelmetes megkèrdeztem tőle privátban hogy milyen appot használ a szerkesztéshez mondta hogy Filmora de egyszerűen nemtudom hogykell kivágni az olyan részeket a videókból amik ugye elrontottam pl ilyenkor nehezen tudok beszélni mert videóban zavarban vagyok xd de ez bárkivel előfordul és beszélni egyáltalán nem szoktam a videóban egyszer próbáltam de szar lett így kitöröltem szóval beszéd nélkül szoktam videózni

elsőnek egy Redmi telefonnal videóztam nem jött feliratkozó se megtekintő miután megvettem az S23 Ultrát jött 610 feliratkozó 3 hét alatt és a rövid videóimon több mint 60 ezer megtekintő van de hosszú videókon kb 50 vagy 15 de annál több nem és egyszerűen nemértem mitcsinálok rosszul hogy a hosszú videóimat nemnézek valaki légyszíves adjon màr tanácsot mert mingyárt felrobbanok előre is köszi

Sőt tippeket is adhattok hogy pl hogyan lehetne fejleszteni a csatornát a leírtak alapján mert sajnos nem oszthatom meg a csatornàt sem ide sem privàtba nembízok meg a mai emberekben!

2024. ápr. 20. 12:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Filmora: az ollóval tudod klipekre osztani a a videót, majd egy-egy klipet simán a delete gombbal kitörölsz.

De ha ilyen alap dolgok sem mennek, akkor hogy akarsz komolyabb videózással foglalkozni?

2024. ápr. 20. 20:32
 12/18 anonim ***** válasza:
51%
kezdő. nem mindenki születik minden tudással ahogy te.
2024. ápr. 21. 14:33
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

#12 Addig oké, hogy kezdő.

De a vágás (egy-egy rész kivágása és összeillesztése) a legalapabb dolog egy videószerkesztésben.

Ha itt elakad, és mások segítségét várja, akkor nem neki való a dolog.

Igenis tanulmányozzuk át a használt programot, nézzük meg, hogy mi mire való, kövessünk pár bemutató és/vagy tutorial videót, leírást, stb.

2024. ápr. 21. 14:44
 14/18 A kérdező kommentje:
Én most megpróbálok egy olyan alkalmazást keresni amivel rendesen kitudom vágni a bakikat mert számíthatok a bakikra is hogyha pl beszélek a videóban akkor bakik is előfordulnak és azokat kivágni nem pedig újrs kezdeni a videót mert én újra szoktam kezdeni mindig a videót
2024. ápr. 21. 14:48
 15/18 A kérdező kommentje:
Egyébként ma ránéztem a csatornámra már 700 feliratkozót elértem a nézési idő már nagyjából megvan mármint a shorts nézési idő közel van a 3 millióhoz már csak ezer feliratkozó kell a hogy csatlakozni tudjak a bevétel szerzéshez és egyéb opciókhoz de nem is ez a lényeg hanem az hogy a nézőimnek érdekes és minőségi tartalmakat tudjak gyàrtani.
2024. ápr. 21. 14:50
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
csak így tovább!!!
2024. ápr. 21. 14:55
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszi
2024. ápr. 21. 16:58
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Beírod a keresőbe, hogy Filmora alapok és találni fogsz egy csomó oktató videót. Angolul még többet, de magyarul is van jó pár.

Szerkesztés és szöveg nélküli videókból fél-egy percnél többet nem nagyon néznek meg az emberek. Ahhoz már érteni kell a szerkesztéshez, hogy hosszabb távon fenn tudd tartani a nézők érdeklődését. Egy hosszú vágatlan videóban semmi érdekes nincs a legtöbb esetben.

2024. ápr. 21. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!