Miért tűnt el a skip gomb a youtube androidos reklámainál?
Újonnan egy rettenetesen zavaró módra váltott a youtube működése, nemcsak nem működnek a blokkolók, de a baj inkább az hogy eltünt teljesen a skip gomb
Nem, nem én nem találom, hanem egyszerűen nincsen, nem tudok egyetlen hirdetést sem skippelni hanem végig kellene őket nézzem
Mi a megoldás?
Én Firefoxot használok. Ghostery kiegészítő fel van rá telepítve, ez blokkolja a reklámokat és a nyomkövetőket illetve testreszabható, hogy pontosan miket blokkoljon. A fokozott követés elleni védelem is be van kapcsolva Firefoxban. Így általában nincsenek reklámok, bár a YouTube mostanában próbál túljárni ezeken.
Telóra meg ott a NewPipe alkalmazás. YouTube videókat és SoundCloud zenéket is lejátszik, reklám nincs sehol és könnyen le tudsz vele tölteni bármilyen videót. Ha kinyomod a kijelzőt akkor is fut a lejátszás a háttérben.
Hátránya, hogy bejelentkezni nem tudsz, így kommentelni és lájkolni sem, de a kommenteket tudod olvasni.
Amúgy egy jó kis cucc, de play áruházban ezt persze nem találod meg. Manuálisan kell letölteni és telepíteni, vagy F-Droidról.
Itt az oldala:
Tehát azért nem megbízható az Opera, mert Kínai fejlesztésű? Érdekes érv...
Legalább annyira megbízható az Opera is, mint a Chrome, sőt...
Egyébként igen, a NewPipe megbízható.
"Egyébként igen, a NewPipe megbízható."
Csak azért kérdem mert a telefonomnak nagyon nem tetszik hogy akarom telepíteni. Saját felelősségre meg fogom tenni, csak előtte inkább megkérdeztem hogy érdemes-e. Azt írja hogy akármilyen fenyegetés lehet a fájlban. Nyilván az android sem szívesen támogatja a googlet megkerülő programokat
Ez egy biztonsági funkció. Manapság minden apk telepítésnél kiírja ezt az Android, mert nem Play Áruházból települ. Nyugodtan telepítheted. Egyébként szabad szoftver, tehát nyílt forráskódú, azaz bárki megnézheti a program forráskódját és akár segíthet is a fejlesztésben vagy saját magának módosíthatja.
Épp ezért, ha kártékony cucc lenne, az már rég kitudódott volna.
Tegnap azt tapasztaltam hogy visszatért a skip gomb
Gondolom rájött a youtube hogy mekkora szarba kerül ha így folytatja. Talán ismét nézhető lesz az oldal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!