Melyik online tárhelyért éri meg fizetni?
Ez már egy akciós ár.
80k-ért 13 évre veszek google driveot... és akkor mondom le amikor akarom. Nekem az is fontos hogy ha nem kell, akkor nem újítom meg. Most ok nincs rá szükségem, nincs is feleslegesen ott a nagy, feleslegesen előre kifizetett tárhely.
#6 Google Drive 100GB van évi 6900 Ft-ért, azaz 11,5 évig tudnád fizetni 80 ezerből. Ezzel szemben a PCloud 500 GB-ot ad és mint írtam van, hogy ettől jóval olcsóbban tudod megvenni. Március 15.-én pl 45 ezernek megfelelő összegért volt.
És a Google Drive-val ellentétben a PCloud kliens tud tetszőleges mappákat backupolni vagy sync-elni, illetve van kliense minden rendszerre, pl Linuxra is (ami a Google Drivenak nincs).
Srácok, mielőtt elharapjátok egymás torkát:
Nekem a megbízhatóság (adataim nem tűnnek el) elsődleges szempont. Épp telefont akarok backupolni -vagy hogy hívják ezt-
Végül a feltöltés 20Mbit/s, de a netem miatt ilyen lassú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!