A facebooknak van valamilyen ügyfélszolgálati email címe? Lehet akár angol vagy német nyelvű is
Mint minden monopolhelyzetben levő multinacionális big tech cégnek, a Meta (a Facebook tulaja) se tart fenn direkt e-mailes ügyfélszolgálatot.
Van egy súgóközpontjuk:
ahol általában minden kérdésedre megtalálhatod a választ.
azt te nagyon gyorsan felejtsd hogy a meta szóba fog állni veled, gyakorlatilag magánszemélyként esélyed sincs a direktkapcsolatra, egyedül a magyarországi cenzormoderátorcsapatuk áll kontaktba a központtal, munkavállalói viszonyuk révén.
Csak a témát érintő megjegyzésként említeném, hogy jómagam épp a minap sokalltam ettől az egész globális nagy civilizációs összeborulástól amit képvisel a fészbúk, és törültem magamat a rendszerből, mert rájöttem, hogy nem ad annyit, mint amennyit elvesz az életedből.
Ezt a cikket érdemes elolvasni. Meg fogod belőle érteni hogy ezeknek a tech cégeknek nincs szinte semmi ügyfélszolgálatuk és ha van is, akkor sem érnek semmit.
Ne törődj vele.
Majd ír egy másikat a régi helyett.
Chatgpt válasza:
Igen, a Facebooknak van egy hivatalos ügyfélszolgálati e-mail címe, ami a [support@facebook.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!