Csak én vagyok ilyen?
Csak én nem szoktam Instagramra kitenni történeteket? Nem tudom miért van de egyszerűen nem ,,merek’’. Nem tudom miére van ez így.
(Ne nézzetek nem normálisnak légyszi)
Majd figyeld meg egyszer, hogy az összes "csak én..." kezdetű mondatra 'nem' a válasz (mert nem csak te vagy ilyen és veled történnek ilyen dolgok), és az összes "más is/másnak is..." kezdetű mondatra 'igen' a válasz (mert másokkal is megtörténnek ilyen dolgok vagy vannak ilyen tulajdonságai).
Ezért nem célszerű eldöntendő kérdést kiírni, mert semmire nem fogsz menni néhány igen/nem válasszal.
"Csak én vagyok ilyen?" Nem.
"Csak én nem szoktam Instagramra kitenni történeteket?" Nem.
Van valaki akit érdekel, hogy mi történt?
Őt kéne megkérdezni.
#1: Csak én vagyok az az magyar állampolgár akinek ez a személyigazolvány száma: (és itt a számomnak kéne szerepelnie) :)
Persze azért ettől kevésbé triviális "csak én vagyok" eldöntendő kérdést is ki lehet írni amire igen a válasz.
Nem csak te vagy. De akik nem raknak ki sztorit azok számáról nyilván nem tudsz mert nem raknak ki történetet :D
Ez kicsit olyan mint amikor motiválni akarnak és felhoznak olyan embereket akik hittek a céljaikban és sikerült is nekik azt elérni ezért neked is sikerülhet. Természetesen arról nincs szó, hogy hányszorosan több embernek meg nem sikerült elérni az álmait mert az nyilván nem hatna rád pozitívan, de ettől függetlenül vannak ilyenek is és ebből van a több.
Sajnos nem mindenkinek sikerül elérni a céljait. Sőt az emberek nagy részének nem. És pont ezért nem is hallassz róluk mert nincs mivel híressé válniuk. (Plusz kilóméteres lista lenne...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!