Igaz az,hogy az nCore oldalról csak az utorrent klienssel és annak is a régebbi verziójával lehet letölteni?
Van egy kicsit maradi meg kicsit buta ismerősöm aki windows 7-et használ ahhoz ragaszkodik de a lényeg mindenből régebbit használ pl dvd író program meg azt állítja,hogy nem lehet akármivel letölteni az nCore oldalról csak utorrent klienssel és annak se minden verziójával más torrernt klienst meg nem szeretnek az oldalon.Igaz ez?
Én pl qbittorrent mklienst használok és ha visszagondolok mikor utorrentet használtam hát utólag egy fos volt az utorrent meg nem győztem a reklámokat se kiirtogatni belőle.
#8 Ha nem akar újítani akkor nem akar. Ráerőszakolni nem lehet. A HP gépet egy marék szotyiért vettem céges "selejtezésen", de a neten is egy értéktelen kacat.
De még erről is letúrtam a Windows-t, a LinuxMint csak úgy hasít rajta. 😄
11/
Linuxról hallani se akar mert nem ismeri így neki nem is jó.
#11 Ez megint a kinek mi. Nekem, csak egy működő rendszere kellett, amin 4 program fut. És nem terheli annyira a gépet (rakhattam volna csirkébb disztrót is)
De ne edd magad ezen, nekem is van keményfejű ismerősöm, ha elsz@rja a dolgot akkor is neki van igaza.
És jobb helyeselni még a legnagyobb f@szsághoz is, meggyőzni úgy se tudod.
Csak a utorrent, csak a Win7! 😉
És csak a Puffin lekvár!
14/
Hát mindent meg is kapott amit kért de utána meg mással volt elégedetlen,most windows 10-et kell majd neki telepíteni alig várom akkor meg majd miért fog írogatni,hogy mi nem jó.
Attól, hogy valaki nem teszi fel mániákusan mindenből a legújabbat, még nem lesz az illető buta, de még igazából maradi sem.
Viszont ettől függetlenül hülyeségeket állít.
17/
Isten igazából nem attól lesz buta ez igaz,de sajnos amúgy nagyon az.Mindegy most kapott egy windows 10 64 bitet felraktuk amit ő szeretett volna még azóta nem írt végre most csak tán elégedett lesz.
"azt mondta az ismerőse ért hozzá mert számítástechnikával foglalkozik"
Az, hogy valakiről az a hír járja, hogy számítástechnikával foglalkozik vagy ebből van főiskolai/egyetemi végzettsége, semmit nem jelent. HSP Ernő is számtech-el foglalkozik mégis full hülye hozzá XD
Amúgy ismerem a haverodhoz hasonló embereket. Elutasítják a fejlődést. Szigorúan csak az jöhet szóba amivel kezdték annak idején és amivel tudnak nosztalgiázni. Úgyem fogsz tudni rajta segíteni. Még pár évig szenvedni fog ezekkel aztán vagy belátja, hogy f@szság amit csinál vagy nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!